Full rulle

God kväll!!! Imorse när jag klev upp var det fint väder, solen sken och man blev pigg av det, alltid lika härligt att vaka till solen. Jag klev upp och gjorde i ordning en macka som jag käkade framför Nyhetsmorgon under tiden jag sminkade mig. Idag var jag faktiskt klar i tid vilket var så skönt, så när jag borstat tänderna och sminkat mig FÄRDIGT hoppade vi in i bilen och åkte till jobbet. Tidigare dagar har jag fått fixa mascaran på jobbet för att jag varit så stressad haha, men idag gick det hur bra som helst. Det är sååå skönt att slippa stressa, man blir liksom gladare och får lite mer ro i kroppen under dagen.

När jag väl kom till jobbet bytte jag om, sedan slängde jag in mina grejer i kylen innan jag gick förbi den här spegeln, som har kommit att bli min favvis haha, och tog en snabb selfie i farten. Jag var pigg imorse och det gör så himla mycket för mig. Jag stämplade in och sedan traskade jag igenom butiken till dagens första stopp, som likt alla andra morgnar, var drickan. Där satte vi igång det hela, och sedan var bollen i rullning under hela dagen. En av mina arbetskompisar kom och frågade mig var jag hade telefonen varpå jag skrattade och svarade att jag inte hade någon aning om vad hon pratade om. Hon hade läst mitt namn på en av lapparna utanför ett kontor och där stod det tydligen vilka som hade telefonerna för dagen, och där stod jag med haha. Detta var mitt tredje pass på kollo och jag hade panttelefonen, jag blev superchockad eftersom att jag inte ens visste om att den fanns. Aja, jag fick en liten genomgång av Tina och sedan var det bra med det. Tiden gick, som vanligt, otroligt fort och dagen bara sprang iväg, helt plötsligt var det lunch haha. Då hade jag fått gått på två pantsamtal och jag klarade det på egen hand, jag löste alla blinkande lampor och alla tjutande larm, jag var SÅ GLAD över att jag klarade det på egen hand. Det var en bra boost till självförtroendet, nu vet jag att jag inte behöver skaka som ett asplöv när jag blir tilldelad den telefonen nästa gång, det var ju roligt!!! Lunchen slängde jag i princip i mig då jag bara hade 15 minuter rast kvar, de övriga trodde att det var något fel i schemat eftersom att jag var den enda som hade 30 minuter idag, men men, så kan det gå. Det var nästan bra att det var kort tid, då åt jag bara utan att tänka. Jag var så stressad och jag ville så gärna ut på golvet igen så jag kämpade på så gott jag kunde.

Jag slutade egentligen ett men stämplade nog inte ut förrän kvart över, ingenting mig emot, jag tycker att det är så roligt att arbeta, verkligen alltså!!! Det känns så bra att jobba där, jag får lära mig nya saker precis varje dag, och ingen dag är den andra lik, sådant gillar JAG, men inte mina diagnoser haha. Well, ibland är det bra att inte veta vad som komma skall, men bara om det håller sig på en viss nivå, alla överraskningar blir jag inte lika glad över. En del saker kan jag, till en början, tycka verka hemska eller dåliga, medan det kanske sedan visar sig att det inte var så farligt och att jag faktiskt klarade av det, som med panten idag till exempel. Det finns en hel del saker jag absolut måste veta innan, saker jag inte kan klara av när de kommer som överraskningar, men jag måste nog jobba på det. . Det är mycket jag måste jobba på, men jag är så glad att jag nu i alla fall fått en sysselsättning som jag trivs med och tycker är rolig.

När jag väl stämplade ut luktade jag allt annat än gott, eller ja, mina handskar och ärmar luktade hemskt. Jag hade nämligen varit på mitt tredje och sista pantsamtal precis innan jag slutat, där hade en flaska fastnat i maskinen, så jag fick snällt krypa in i den och dra ut den. Haha det luktade verkligen så äckligt!!! Alla som var runt omkring mig reagerade på lukten, Basma som jag hjälpte lite på väg bort med min vagn fick hålla för näsan för att hon tyckte att det luktade så mycket haha. Imorse precis när vi började vid flaskorna påpekade Tina att jag luktade så gott, men det gjorde jag definitivt INTE när jag gick därifrån haha. Aja, jag hade roligt i alla fall, och jag lärde mig någonting. När jag hade tvättat av mig hundra gånger, bytt om och packat ned alla kläder i en kasse så gick jag ned för att posta ett paket, på väg ut mötte jag Annelie så vi snackade en stund, jag berättade bland annat om min anorexi för henne, så vi pratade lite om det iså. Det var skönt att få säga det till henne själv, jag bad först Erica att berätta det för henne eftersom att jag pratade med henne om det först, men nu blev det såhär istället. Det gick ju det också!! När jag och Annelie snackat färdigt gick jag ut för att gå till infon, då stötte jag på Erica och hon haffade mig, så då tog vi en tur in på hennes kontor. Jag fick lite inloggningar iså och sedan snackade vi lite också, det var bra! När jag sedan var klar hos henne skyndade jag mig till infon, tog en kölapp och väntade. Farmor ringde mig och sa att hon var där, så då blev jag ännu mer stressad när jag såg att det var åtta nummer före mig, men jag var tvungen att lämna paketet, så det var tur att det gick rätt fort ändå. När jag lämnat ifrån mig det lämnade jag jobbet och hoppade in i farmors bil, hon jobbade och höll på att köra blommor så jag åkte med henne.

Vi åkte några bud innan vi for och tankade, då sprang jag in på City Gross och köpte en b&j eftersom att jag snackat med Sara om det. När hon tankat färdigt åkte vi hem till henne en snabbis eftersom att jag höll på att kissa på mig hahah, så när jag uträttat mitt toaärende åkte vi igen. Jag käkade glass medan vi åkte fram och tillbaka haha, vi åkte sååå långt!!!

När vi lämnat sista budet innan farmor skulle lämna mig på mamis jobb så var vi en decimeter från att krocka, farmor kollade inte åt vänster innan hon körde så det höll på att bli en rejäl mos av det hela. Jag skrek och var en sekund från att dra i handbromsen, men hon hann bromsa och hon satte nog hjärtat i halsgropen för den delen också, hon var så skärrad. Så kan det gå, jag tror inte någon av oss sa ett ord på typ tio minuter, det tog ett tag att smälta det hela.

Runt kvart i fem kom vi i alla fall till mamsens jobb och farmor släppte av mig där, vi kramades hejdå och jag mötte mami. Jag hoppade in i hennes bil och hon körde mig till pappsen. Hos honom skrev jag något dokument på ett litet jobb jag gjorde igår, det var sista dagen att skicka in det idag så det var bara att sätta sig och göra det. När den var färdig gjorde jag någon utbildning på icaskolan innan jag och pappsen åkte och handlade. När vi kom hem igen gjorde jag ytterligare en och sedan tog jag bilen och åkte och hämtade mamsen. Hon skulle ut och äta med Eva och Camilla, vilka är Fridas och Mickis mamis. Haha mycket s där men aja. De skulle som sagt ut och äta så jag skjutsade in henne dit. På väg hem åkte jag förbi City Gross för att kolla vid macken om jag hittade en del av mitt armband från Thomas Sabo, men det kunde man ju drömma om. Det lossnade nämligen imorse på jobbet så jag lade det i fickan och sedan måste det ha åkt ut i farmors bil eller något, aja, det var det. När jag kört mamsen åkte jag hem snabbare än någonsin eftersom att jag var så hungrig haha.

Jag gjorde i ordning en liten taco-pizza... Angående matvalet hade jag även snackat med Sara om detta, så detta gjorde vi tillsammans, men på olik håll (<333). Denna blev i alla fall supergod, jag och pappsen käkade framför lite fotboll, sedan tog jag undan disken innan jag utförde ytterligare en utbildning för jobbets skull. Sedan kollade vi på Polar music prize varvat med fotbollen.

I halvlek i matchen mellan Tyskland och Polen fick jag något ryck och var tvungen att åka ut med bilen en sväng, jag passade därför på att åka och köpa två av de nya propudsen. Det blev en rätt bra bit, MEN jag behövde verkligen det. Regnet smattrade på rutorna och jag satt och skreksjöng till otroligt hög musik. Ja det var falskt, men det var ju bara jag som hörde. Sånt där behöver jag ibland, jag behöver få vara ensam, ensam med min höga musik i en hög fart, DÅ laddar jag om lite, då laddar jag ur. Det är så skönt. Jag tror att det är många som har sina knep för att varva ned eller komma på andra tankar, detta är ett av mina sätt. Att grina när man åker snabbt i bilen med hög musik är också något som är rätt skönt, det hjälper både mot det ena och det andra, tro mig.

När jag väl kom fram till affären var klockan strax efter tio och det fanns bara två smaker kvar, men jag köpte dom, den tredje får jag ta en annan dag. Jag betalade dom och upprepade samma procedur igen, hög musik, snabb bil och skrik. Det var så skönt och jag känner mig nu rätt slut. Regnet har verkligen öst ned under hela kvällen och jag är supertrött. Jag skulle ta min kvällsmedicin nu men såg att personalen glömt att dosera den, så jag har ingen ikväll. Hmmm... aja, jag får försöka somna utan. Jag är bara rätt för att det är psykiskt också, att jag nu vet att jag inte har medicinen och att jag därför inte kommer att kunna somna. Men nu är det jag som svamlar igen bara, jag ska i alla fall borsta tänderna nu och sedan krypa ned under täcket för att försöka få någon timmes sömn. Imorgon har jag läkartid halv nio så det blir ytterligare en tidig morgon. Imorgon eftermiddag är fullspäckad då jag ska till tynderö för att fira Filippas student, det ser jag fram emot, men jag är lite nervös över att det kommer att vara så mycket folk där. Jag hoppas att det öser sig. Lunchen käkar jag på avdelningen, och det är min ALLRA SISTA MÅLTID på avdelningen, jag förstår det knappt själv. Jag är SÅ GLAD över det. Nä, nu ska jag gå och göra mig iordning, hade hörs! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229