Fredagslista

Vad har varit bäst den här veckan?
Eftermiddagen och kvällen i tisdags!! WOW!!! Jag är så tacksam!!! Löpturen var fantastisk och sällskapet var ännu bättre, middagen därefter var oerhört mysig och sen fick jag avsluta kvällen med min kärlek. A to the men.

Vad har varit sämst den här veckan?
Antagligen att jag bommat när jag börjar jobba 2 gånger, heeeja mig!!!

Har du ont någonstans?
Ja jag har träningsvärk i armarna, i ryggen och i magen. Finemang!!!

Vad har du tänkt mycket på?
Hösten och vad som komma skall.

Hur har du gått klädd i den här veckan?
Jobbkläderna är vad som varit överrepresenterande

Vad ser du fram emot under nästa vecka?
Att förhoppningsvis få spendera en ledig dag med Emil, sen ska jag träffa Natalie också weho!!! Jag håller även tummarna för att jag kan träffa farmor!!

Vad ska du göra idag?
Jag jobbar 10-16, ett kortpass utan dess like!! Jag tränar nog efter jobbet och sen är det lite oklart vad som sker, jag kanske hänger lite med Emil innan han ska bort. Vi sover i alla fall tillsammans inatt.

... och vad ska du göra i helgen?
Det är också lite oklart. Imorgon startar jag förhoppningsvis dagen med en brunch, sedan ska jag eventuellt på en förfest till Sensommar... men ska inte med vidare sen haha, så vi får se. Om Fansan inte ska på Sensommar och jag inte ska på förfesten så ska vi eventuellt hänga vilket vore asnajs, det var så längesedan!! Jag är dock sugen att se Sveriges match, haha det är mycket oklarheter nu som ni märker ;) Söndagen är oklar, men en tur till farmor skulle inte sitta helt fel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229