Flera bollar i luften

Godmorgon!!! Det blev en rätt produktiv morgon ändå, jag vaknade strax innan nio och såg att solen sken, SÅ SKÖNT!!! I och med att jag är ledig idag så tänkte jag att jag kunde starta dagen på ett bra sätt, ta vara på soltimmarna och ta mig ut med en bra podd. Sagt och gjort, jag klädde på mig efter termometern som visade minusgrader och gick ut. Det var inte jättevarmt direkt, men otroligt härligt att komma ut. Jag gick en sväng längs strandpromenaden, lyssnade på den nya podden "Anorlexia" och bara var. Jag brukar vara rätt okej att klä mig efter vädret, men att klä rumpan och fötterna är helt omöjligt, jag fryser VAD JAG ÄN HAR PÅ MIG. Det är så jobbigt, allrahelst när det blir så påtagligt efteråt. Resten av kroppen frös jag inte alls om, så jag kanske ska glädjas åt det istället? I vilket fall som helst så var det jättefint nere vid vattnet, en svag dimma täckte vattnet och det var verkligen rofyllt att gå där, trots tidigare händelser.

Jag kom hem strax efter att podden var slut, så det var en bra timing. Det var skönt att komma in i värmen igen vill jag lova. Det första jag gjorde var att skriva en lång to do list då jag har en del saker jag borde ta mig an nu de närmsta dagarna, så vi får se hur mycket jag hinner bocka av. En av sakerna tog jag tag i med en gång, så jag slängde in sängkläderna i tvätten, hängde ut resterande saker på vädring och sedan hoppade jag in i duschen. Nu för tillfället sitter jag med en hårinpackning samt färg på brynen, så när jag tvättat bort detta kan jag stryka ytterligare två saker, SKÖNT! Bapi hörde av sig precis när jag kom hem, så jag ska luncha med honom i stan innan jag åker några ärenden till Mamis jobb för att lämna lite saker. Sedan ringde de även på jobbet så man kan väl nästan säga att jag har jour idag, då jag sade att de skulle ringa om det krisade eftersom att jag egentligen inte kan, men men, det visar sig hur det blir. Jag gillar inte att det är så ovisst, men what to do... jag får skylla mig själv.

Nu ska jag tugga i mig min sista macka och dricka upp kaffet innan jag går och tvättar av mig, jag ska möta bapi i stan innan tolv så jag bör lägga på ett ryck haha, hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229