Firande

God kväll!!! Min dag har varit väldigt fartfylld, jag har åkt hit och dit och i princip kört överallt. Imorse var jag på Vårdcentralen för att kika på en del grejer, det slutade med att jag tog en hel del prover. Det hela såg förmodligen ut som det skulle, men jag får svar på proverna om några dagar. När jag var färdig där körde jag pappsen till jobbet och sedan åkte jag direkt till mitt eget jobb haha.

Runt tio hade vi möte så det var jag med på, egentligen hade jag inte tänkt att åka dit eftersom att jag inte visste när jag skulle vara klar på vårdis, men jag hann och det var skönt att jag var med. När vi var färdig var klockan strax efter elva och jag brassade hem för att hämta lite grejer innan jag sedan åkte till avdelningen för lunch. På väg dit snackade jag med Engan ett bra tag, vi övervägde lite för-och nackdelar med varandra angående jobb osv, men när det var dags för lunch lade vi på och sa hejdå. Jag och S gick upp till restaurangen och käkade lunch, sedan satt vi ett tag innan vi skiljdes åt i entrén. Jag var rätt uppretad då pga en del grejer hon sagt, men jag försökte att inte bry mig så mycket om det.

Därifrån for jag direkt ned på stan då jag och Fansan bestämt träff eftersom att vi skulle köpa en studentpresent till Filippa. Vi gick på Cervera och köpte lite koppar från Carolina Gynning, de var superfina! När vi hade köpt dom åkte jag hem och kikade på fotbollen. Jag blev sååå less av att se den haha, otroligt tråkigt. Vid kvart över tre ringde pappsen och ville ha hämtning på jobbet i och med att han också ville se matchen, så jag åkte och hämtade honom. På väg hem kom han på att vi skulle hämta mediciner på sjukhuset så vi for förbi där en snabbis också, sedan åkte vi till ön. fäö hemma kikade vi på fotbollen, eller jag kollade med jämna mellanrum eftersom att jag somnade i soffan... Jag var otroligt trött och det var en fruktansvärt tråkig match. När den var slut gjorde jag mig i ordning, lockade håret och bättrade på sminket lite, innan jag åkte och hämtade Fanny hos hennes kompis. När jag plockat upp henne åkte vi ut till Filippas landställe.

Vi kom dit och det var rätt mycket folk där ändå, vi kom lite senare än alla andra men det gjorde ingenting då det var fler som droppade in efter oss. Det var inte direkt så bra väder utan det duggade och var rätt rått, därav satt vi inne och käkade. Jag och Fanny satt med de andra i vår ålder när vi käkade middag, vi hade det verkligen jättetrevligt. Vi skrattade och snackade hur mycket som helst, välbehövligt!!!

När vi käkat middag flyttade jag och Fanny på oss och var lite social med föräldrarna också haha, det var mysigt det också. Vi satt och drack kaffe och de åt tårta. Nej jag avstod inte från tårtan pga anorexin, jag äter inte grädde och har aldrig gjort, och tårtan var full i grädde haha. Så var det med den saken, men jag var nöjd ändå. Vi var kvar ett bra tag, Filippa öppnade paket och sedan gick jag och Fanny på toa en snabbis innan vi åkte. Fannys bror åkte också med oss hem. I och med att jag ska jobba imorgon kände jag att det kunde vara skönt med en tidig kväll, men det kunde jag ju drömma om, jag är ju fortfarande vaken haha. 

Well, i skrivande stund sitter jag på sängen och tar det lugnt, jag har precis lagt på telefonen efter att ha pratat med Elin i ungefär en och en halv timme, det är alltid lika skönt. Vi snackar om allt mellan himmel och jord och det är verkligen otroligt bra. Jag var just ned och hämtade mina arbetskläder som jag tvättade igår eftersom att de luktade så äckligt från panten, så nu är de som nya och luktar supergott! Nä, nu ska jag borsta tänderna och tvätta av mig innan jag kryper ned under täcket. Jag börjar inte förrän halv tolv imorgon, men det blir ändå en relativt tidig morgon eftersom att jag ska hinna käka frukost och fm mellis och göra lunch innan jag åker. Jag har försökt planera morgondagen i mattider osv, och jag tror att jag har hittat en lösning. Jag tar med mig lunch så den fixar jag imorgon när jag ätit frukost, det blir nog bra. Sov gott, hade hörs!

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229