Finally back at my safe spot

Hej kompisar!!! Nu är jag äntligen på plats i Mora, jag har hunnit landa och känner mig hemmastadd. Denna gången var jag ute i god tid, jag klev upp vid fem för att ta tåget 06.18, 11.30 var jag framme och 14.30 hade jag samtal. Det var ett bra upplägg, annars brukar jag vara så otroligt bra på att planera så att det bara blir en massa stress. Idag har jag däremot kunnat ta det lugnt, vilket har varit hemskt skönt. Även om jag bara lyckades knåpa ihop två och en halv timmes sömn natten till idag, så känner jag mig hyfsat pigg. Okej, jag är trött, men inte så kopiöst som jag borde vara. Den tröttheten har redan passerat.

På tågen satt jag och skrev lite, jag kan ju inte somna när jag inte ska till tågets slutstation, jag är så fruktansvärt rädd för att missa avstigningen, så det blev dagens lösning. När jag kom hit gick jag raka vägen till kliniken, lämnade mina grejer för att sedan bege mig ut på lunchjakt. Jag blev dessvärre besviken på lunchen, men min middag räddade det hela. Efter samtalet med Anna gick jag hem och bytte om till löpargrejer, sedan drog jag ut på en sväng. Jag sprang till Ica Maxi haha, strosade lite därinne, för att sedan springa tillbaka. Det är lite småkul tycker jag. Efter en lång, VARM och skön dusch käkade jag middag och nu sitter jag i dagrummet och har just läst tidningen. Ikväll ska jag testa hjälpa sömnen på traven med lite medicin, men det blir absolut ingen sen kväll. Nu när jag är här, är ledig och inte har några krav så tänker jag att jag ska försöka ta igen lite missad nattsömn, det känns som om det vore en bra idé. Om en stund hade jag tänkt trotsa kylan för att gå en sväng till Ica och handla lite, men jag bävar för att gå ut. Det är lite småkyligt härinne, och jag blev dessutom kall när jag var ute och sprang. Det var däremot himla skönt att få röra lite på tågmagen, samt att få frisk luft. Det är något av det bästa jag vet. När jag kommer tillbaka hade jag tänkt gå in på mitt rum och hänga där resten av kvällen, min tanke är att jag ska se lite Grey's samt läsa, sedan kryper jag ned med Leo. Jag tycker det låter rätt bra!

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Hoppas du har det bra! Vet du hur länge du ska fortsätta i Mora? Och hur mår du allmänt just nu? 😊 kram perspektiv.webblogg.se
cjulias
cjulias,
Jag har svarat på din kommentar i ett inlägg, tack för att du skrev, kramis 😊nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229