Fab mellan varven

Yeeeee igår kom Jenny och hämtade mig strax innan ett, vi åkte ned till skolan och satt och pratade ett bra tag innan vi väl gick in. Jag är sååå glad att jag har henne, hon är inte som alla andra och hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör.

Jag var i alla fall fett nervös över att gå in på skolan, som tur var skulle jag träffa Eva på Hedis och inte på Åkers. När vi gick in var de flesta eleverna på lektioner vilket gjorde att vi inte mötte någon i korridoren. Jag skakade som ett asplöv men var i alla fall där. Jenny följde med till Eva men sedan gick hon iväg.

Jag och Eva snackade lite och försökte väl reda i en del grejer innan jag satte igång och jobba. Jag påbörjade min krönika som jag skrev om häromdagen, jag skrev typ en sida eller något, ordbajsade lite och skickade sedan det till Eva. Det är så bra det där, hon säger bara att jag ska skriva så mycket jag kan och så hjälper hon mig att fixa till allt sen. Jag har ju en del grejer jag ska göra i skolan och tiden är knapp om man säger så. Jag tycker inte om att tiden går så fort, den går för fort för att jag ska hinna med mig känns det som. Jag har förvisso ingenting annat att göra på dagarna på avdelningen men man kan inte sitta med skolarbete hela dagarna, det går liksom inte.

Hur som helst så satt jag där i några timmar och fick väl ned en del text så det var väl bra det. Jag hade med mig en nd som jag tryckte i mig där när det var mellisdags och fick såklart ont i magen av den. Men men, shit happens.

Satt där och var superfab emellan varven, snapchat is the shit haha. Det är nödvändigt att ta en del pauser i pluggandet också hehe, koncentrationen är ju inte alltid superbra om man säger så.

Hur som helst hämtade pappa mig vid halv fem och körde mig till avdelningen för middag. Därefter hämtade han mig igen och körde mig till mami. Vi hann inte göra så mycket mer än att byta om innan det var dags att dra till träningen. Vi var inte där så himla länge då det var rätt blåsigt, snöigt och kallt utan vi for hem igen efter typ en halvtimme, om ens det haha. Innan vi åkte hem svängde vi in på affären en snabbis och köpte lite glass oså då vi skulle hem o se lite film, måndagsmys i all ära.

​När vi sett klart på filmen var jag så trött så jag borstade tänderna snabbare än någonsin och kröp sedan ned under täcket. Det var som sagt en rätt jobbig dag då jag var ledsen på förmiddagen, det var alltså skönt att komma bort från avdelningen efter lunch. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229