Oldie but goldie

"Du är underbar!"

Så här glider jag inte längre omkring, nej nu i juletider springer jag runt som miss christmas tree, jag ska visa er någon dag. Hela special-gänget har juletröjor, en del t-shirts, medan andra (jag inkluderad) har ugly sweaters. Min är alltså knallröd, och på magen har jag en glittrig julgran. Jag gillar den, men den är sååååå varm, tänk er att jobba i en stickad tröja... det är ju inte direkt en funktionströja haha. En del pärlor har dessvärre trillat bort, men det blir väl så när man kramas med kartonger hela dagarna. Den har jag i alla fall skuttat omkring i idag, och det har varit roligt idag också. Det var däremot huuuuur mycket folk som helst, bra för försäljningens skull, men jag har ju en tendens att tycka att det blir för mycket. I och med att jag är så pass mottaglig när det gäller intryck och saker och ting som händer runt omkring mig, så gör det ibland otroligt ont. Precis som det mesta så fungerar det ibland bättre och ibland sämre. Nu känner jag mig ändå så pass trygg på jobbet, vilket är en rejäl hjälpande hand, det är ett stöd jag inte hade klarat mig utan. Jag vet var jag har saker och ting, och jag vet hur jag hanterar majoriteten av problemen. Ibland funkar strategierna, ibland inte, men that's life. Jag jobbar på saken, vilket jag tycker är det viktigaste.

Jag blev kvar på jobbet till fem, därefter handlade jag och bapi en sväng innan vi åkte förbi farmor. På väg dit hoppades jag så mycket att hon skulle ha någonting ätbart, min mage kurrade rejält. Lucky me... hon hade gjort egna skorpor och GAAAAAh de är så goda. En skorpa med bregott och några skivor ost, jag kan inte hejda mig. Jag vet inte hur många jag åt, men det är så mumsigt. Som om det inte vore nog hade hon stekt några ägg, så jag fick en favvomacka också. Det kallar jag riktigt mellis! Vi blev kvar en stund, vilket var mysigt. Väl hemma igen gjorde vi i ordning en god middag, jag har fixat naglarna samt slängt in en tvätt. Just nu är det Så mycket bättre, och jag njuter verkligen. Som kronan på verket ska jag kila ut och hämta ännu mer glass, life <343 Imorgon är jag ledig och jag ska sova tills jag vaknar, det blir super! Sov så gott, kramisar!

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
skorpor med MASSA ost och smör är sååååååå gott!! Gillar även att förgylla den lilla skorpan med en klick marmelad också 😍😍 nouw.com/vägentillfriheten
cjulias
cjulias,
MEN JAAA INDEED!!! Det är sjukligt gott! När de dessutom är hemgjorda finns det inget stopp! 😍nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229