Blommor, blåbär & bullar

Min dag har jag spenderat ute i trädgården, mer eller mindre varenda minut. Det första jag gjorde var att springa ned till växthuset för att välkomna växterna till ljuset. Under vintern har de varit täckta för att inte förstöras av kylan så idag var det dags att avlägsna filtarna. När jag lyfte bort dem möttes jag av en otroligt glädjande och uppiggande syn, min blåbärsbuske hade vaknat till liv och var så grön och fin. ME LIKE! Jag blev så glad haha, snacka om att olika saker kan göra en pigg...

Blueberries on the way

När jag skuttat omkring av lycka samlade jag mig lite och gjorde i ordning en liten fika medan jag väntade på mami. Solen sken, men i och med att det även var rätt molnigt så var det inte speciellt varmt ute.

Mami hämtade mig och vi styrde kosan mot Birsta och Blomsterlandet, väl där strosade vi omkring och funderade lite innan vi plockade på oss olika blommor och växter. Tiden gick och vi blev kvar där ett bra tag ändå, jag tycker att det är så rogivande att vara i sådana miljöer. Otroligt härligt!

Världens finaste farmor

Efter lunch kom farmor förbi på en kopp kaffe, vi åt hennes hembakta vaniljbullar medan vi satt och pratade och skrattade. Det var himla mysigt att hon kom hit, vi har trots allt inte setts på ett bra tag ändå. Jag visade stolt min blåbärsbuske men jag vet inte om hon var lika imponerad som jag haha... Hon var glad i alla fall, och det lever jag länge på. Världens finaste farmor!!!

När hon lämnat oss återgick jag till min trädgårdstjänst, klippte hallonbuskar, rensade rabatter och krattade. Jag vet inte hur många vändor jag gick med den där jädra skottkärran, fram och tillbaka ett x antal gånger. Under tiden jag rensade under krusbärsbusken fick jag så himla många taggar i händerna och det svider som bara den. För att inte fortsätta på någon roman här så summerar jag det hela med att det blev ca sju timmar utomhus idag, VÄLBEHÖVLIGT med frisk luft och superfint väder. Det sista jag gjorde innan jag begav mig in var att byta ut vinter mot vår i alla planteringar, SEN fick jag mig en härlig dusch.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229