BJs pt.5

Ben & Jerry Originals pt.1

~smaker som är/ varit tillgängliga i Sverige

HALF BAKED

En riktig klassiker!!! Det känns som att denna funnits otroligt länge, och den har lyckats ta sig in på min favoritlista. Det är choklad-och vaniljglass, vilket jag tycker hemskt mycket om. Mina browniebitar förgyller det hela ännu mer, men sedan kommer ju de där kakdegsbitarna in i bilden, vilket förstör det en aning. Om det inte hade varit så pass mycket cookie dough i varje pint hade jag tyckt om den ännu mer, men jag lyckas alltid få de som är proppade med just de chunksen.

CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

Ååh jag älskar choklad!! Nu har jag inte ätit denna på evigheter, vilket jag ska ta tag i. Jag minns i alla fall att jag tyckte att den var otroligt mäktig, MEN god!!! I slutet har jag ju blivit en riktig sucker för just brownies, sååå detta e ju den optimala glassen för en äkta chokladälskare.

COOKIE DOUGH

Usch och fy... jag vet inte riktigt, men detta var smaken som var mest poppis när jag var yngre och jag klarar den inte mer. Den är på tok för mäktig och jag får kalla kårar av kakdegen. Helt ärligt så vet jag inte vad som fått mig att känna så, men that's how it is i alla fall.

PEANUT BUTTER CUP

Nu har jag ju äntligen börjat tycka om jordnötssmör, men jag har upptäckt att det inte fungerar särskilt bra i glass. De första tuggorna är goda, och jag gillar jordnötssmöret, men sedan blir det för mycket. Summa summarum, jordnötssmör och glass är ingen kombo för mig. Meeeen detta e en av Saras favvosmaker, tips tips tips från henne hehe.

VANILLA

Hehe come on, det är vaniljglass... den är god, men jag skulle inte köpa en pint av ben & jerry's vaniljglass om jag skulle servera den till en paj eller liknande. Nej, där går gränsen. Att käka denna en lördagskväll känns inte asnajs. Det räcker nog där, jag har inget mer att skriva.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229