BJs pt.2

Ben & Jerrys Special Edition

~smaker som är tillgängliga i Sverige

ONE SWEET WORLD

"Kola-och kaffegräddglass med marshmallows, salt kolasås och &-tecken med chokladsmak."

One sweet world är min och Saras glass och den är som allra godast när vi är tillsammans. Kola, kaffe, marshmallows, choklad och salt kolasås är ju en himmelsk (läs: perfekt, optimal, bästa tänkbara osv osv osv.) kombination. Det enda jag tycker mindre om med denna glass är marshen, jag är inte alls särskilt imponerad av just den smaken. Om man har otur och får en som, till största del, består av marsh så blir det otroligt sött... därav namnet(?!?) haha. Nej men honestly, jag är en kaffeälskare utan dess like och lägger man sedan till de andra smakerna så blir det en SJUK SMAKEXPLOSION i munnen, I swear!!! 6/5!!!

BOB MARLEY'S ONE LOVE

"Banangräddglass med kolasås och kakbitar och fredsmärken med chokladsmak."

Three out of five Bob Marleys, själva bananglassen är god, men tillsammans med kolasåsen blir det otroligt sött. Fredsmärkena är en jättebra brytning till det sådär supersöta. So far so good, det som däremot drar ned mitt betyg är att jag har sådan dålig experience av kakbitarna, jag klarar inte av smaken. MEN om jag har överseende med de så tycker jag faktiskt om själva glassen i rätt mängd.

EMPOWER MINT

"Mintgräddglass med bitar av chokladbrownie och chokladfudgesås."

Har man dille på After eight är detta den optimala glassen, är man däremot inte särskilt förtjust i det (som jag hehe) så är det inte speciellt konstigt att man inte blir ett superfan. Glassen i sig är god och jag vet att de som gillar mint och choklad tycker att den är supergod, men för mig blir det för mycket mint. Personligen tycker jag att det är en sådan stark mintsmak att det tar över på tok för mycket... men remember, detta är skrivet av ett icke-mint-fan ;)

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Den översta verkar grymt god, älskar kaffesmak på glass. Pojkvännen älskar bananglassen !nouw.com/blog_of_foodcraft
cjulias
cjulias,
Du måste testa den! En av mina absoluta favvisar 😊nouw.com/cjulias
Ida
Ida,
Den med kaffe verkar super ju! Inte mycket för marshmallows dock..onlyonewaytogo.blogg.se
cjulias
cjulias,
Är inte heller något speciellt fan av marsh, MEN glassen är super! 😊nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229