Barn är inte till salu

Barn är inte till salu

Musikhjälpen 2017 har startat, och årets "tema" är precis lika viktigt som det varit tidigare år. Molly Sandén, Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi gick in i glasburen i måndags, dvs 11/12. I år är fokuset barn och deras värde, för barn är inte till salu. Temat är just "barn är inte till salu" och det grundar sig i att barnsexhandeln ska belysas, insamlingen är igång och BARN ÄR INTE TILL SALU! Jag har lyssnat på Musikhjälpen i flera år, och tycker att det är fantastiskt!!!

Glasburen är i år placerad på Rådhustorget i Umeå, därifrån direktsänds 144 timmar i antingen P3 eller SVT Play, oavsett tid på dygnet. Det kommer gäster och det hålls auktioner, allt för att samla in så mycket pengar som möjligt. Låtar önskas dygnet runt och tankar och värme sänds från alla möjliga håll och kanter.

Jag ska önska minst en låt, och därmed skänka massvis med kärlek i form av en summa pengar. Under tiden det har sänts nu i år har jag redan fällt flertalet tårar över de fakta och reportage som presenterats, det gör så ont i mig. Jag blir alldeles fast när jag lyssnar, jag vill aldrig stänga av. Jag vill inte höra alla hemskheter, men jag vill heller inte lämna de som engagerar sig. Jag vill vara en av dem. Jag vill bidra, och det är otroligt fint att så många människor runt omkring oss också vill det, vi bryr oss. Tillsammans räddar vi liv, för återigen, barn är inte till salu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229