Back in town

Pre Montenegro

Heeeej!!! Nu har jag och mami landat hemmavid igen. Det blev en tidig morgon idag, men efter mycket om och men rullade vi in på gården hos bapi vid halv sex. Han hade fixat lite sötpotatis samt grillat kött, chilloumi, majs och zucchini. Till det hade vi en plain och fräsch sallad, jag drack svenskt vatten (!!!!) och hade dessutom en jädra massa mangoraja, det satt så fint efter en vecka med helt annan matkultur. Vi käkade till och med middag utomhus, trots att det endast var 14 grader och kvällssol. Det var skönt i alla fall, även om det är rätt stora kontraster mot senaste dagarna.

Efter middagen åkte jag iväg till Jenny för att ta en prommis med henne, det var hur skönt som helst. Vi hade det hemskt trevligt och i slutet av turen skrattade vi som bara den. Kylan smög sig på efter ett tag, men den smällen var det allt värt. En och halv timme senare kom jag hem, och har spenderat resterande tid i soffan framför tvn med bapi. Nu sitter jag och käkar hallongröt och dricker vatten, som jag har längtat efter det. Helt plötsligt fick jag cravings på både det ena och det andra, så jag har det jag gör i veckan haha.

Det är såklart både bra och dåliga känslor angående att vara hemma igen, men nu är jag här och det är "bara" att göra det bästa av situationen. Jag och mami har haft en himla fin vecka tillsammans, och jag ser fram emot nästa resa vi gör. De kommande dagarna ska jag bara samla energi och komma in i vardagen igen, i och med att jag jobbar lördag-fredag. Vi får se hur det går, jag startar med ett bra kvällis och en varm och skön dusch innan jag kryper ned under täcket. Jag hoppas att ni har haft en bra vecka, och har ni inte det så kommer det en ny imorgon!! Kram på er!

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Såååå vacker Celina💛nouw.com/isabelw
cjulias
cjulias,
Men detsamma fina, fina du!!!💛nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229