Alarm 04.45, but I'm still awake

Nu börjar det, sakta men säkert, att mörkna utomhus medan jag håller på för fulla muggar härinne. Jag tycker att jag varit så produktiv idag, vilket gör mig himla lättad och glad. Klockan 05.56 stämplade jag in imorse, och 16.07 stämplade jag ut. Det har varit en lång, men bra dag. Efter jobbet åkte jag och bapi en sväng till Birsta för att kika lite på en dator och tillbehör osv, sedan for vi hem till ön. Jag slängde in en tvättmaskin innan jag bytte om och tog en löprunda, solen hade jag trots allt tittat fram, så det ville jag ta vara på. Till en början gick det tungt, men sedan flöt det på himla bra måste jag säga. Min uppladdning på jobbet var nog allt bra ändå.

Jag märker dock att jag är sjukligt svullen kring vristerna, vaderna och upp över låren i och med att jag bara står och går hela dagarna. Det blir en otroligt påfrestning. Okej, nu låter det som att varje dag på jobbet är ett fyspass, absolut inte... men våra kroppar reagerar olika. Hur som helst så hängde jag tvätten, för att sedan slänga i ytterligare en lika fort. Därefter tog jag en otroligt skön dusch, rakade mig och bara tog det lite lugnt.

Efter middagen har jag hunnit med ytterligare punkter på min lilla lista. För tillfället rostar jag kikärtor i ugnen (ping @emeliesofialouise hihi), har en kikärtsgryta på spisen och ägg i kastrullen. Om någon minut ska jag ta ut kikärtorna för att sedan sätta igång med en kaksmet, jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra än, men det lutar åt en vanlig simpel sockerkaka. Vi får se, tankeverksamheten måste få göra sitt innan jag tar ett beslut. Jag har i alla fall fullt upp just nu, så jag avrundar här oså får vi se hur mycket mer jag hinner ikväll. Sleep tight om ni är på väg att lägga er, kramis!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229