1-0 till mig idag

God kväll! Min dag har varit rätt fartfylld och jag har även gått emot anorexin flera flera gånger. Imorse käkade jag som sagt frukost innan jag gjorde i ordning mig, därefter kom Fanny och hämtade mig. Vi åkte ned till Äppellunda och var där till nio, den första halvtimmen var rätt lugn i och med att barnen inte skulle komma förrän klockan tio, hur som helst så drog det hela igång efter den där halvtimmen. Det var folk överallt och alla ville prata med de ansvariga och det ena med det tredje. Det var, med andra ord, en rätt kaotisk morgon, men till slut var allt färdigfixat och då fanns det inte så mycket mer för mig att göra haha.

Tiden gick, jag gick runt till några grupper och sedan var det dags för lunch. De yngsta barnen hade lunch redan vid elva, men det blev lite för tidigt för mig, så jag gjorde lite småsaker här och där för att få tiden att gå. Fanny kom in och skulle äta runt halv tolv och då var det kö till mikron, så jag väntade i och med att jag inte hade någon tid att passa. Sedan när jag värmt min mat var klockan strax innan tolv, det blev alltså en bra tid för lunchen ändå. Fanny satt med i princip hela tiden, är så glad över att jag har henne.

När alla andra var färdiga med sina luncher smälte jag maten ute på en bänk i solen, det var rätt skönt, men det blåste ganska mycket. Solen var framme i princip hela dagen vilket verkligen underlättar när det är en utomhusverksamhet. Jag fortsatte med lite små ärenden, gick och hämtade mellis och ställde i ordning det till alla grupper oså, jag strukturerade lite helt enkelt. När jag inte hade någonting att göra satt jag typ ute i solen och tog det lugnt, men det tar på krafterna det också haha. Strax efter två käkade jag mellis och då kom ledarna in och hämtade fika till sina grupper, sedan spenderade jag slutet av fotbollsskoldagen utomhus.

När alla barn gått hem och klockan passerat tre hade vi avstämningsmöte med alla ledare innan alla fick gå hem. Fanny körde hem mig och vi båda var helt slut. Det är någonting speciellt med just fotbollsskolan, man blir verkligen HELT MATT. Att hon var trött och slut var väl inte så konstigt i och med att hon haft barn hela dagen, men jag var lika slut, trots att jag knappt gjort någonting. Aja, när jag kom hem kände jag för någonting, jag kände för att sänka anorexin lite, så jag tog YTTERLIGARE ett mellis, bara sådär. Jag var HELT ENSAM så det var på helt eget bevåg. När jag käkat upp det tyckte jag att det var s gott så då hämtade jag ytterligare lite. Sedan var jag så trött så jag slog på tvn och lade på mig på sotfan och sov i någon timme. Mamsen kom hem runt fem och började laga mat, då sov jag och det var så skönt. Jag sov till typ halv sex, då började jag duka och fixa lite saker inför maten, sedan åt vi strax innan sex. När vi ätit klart packade jah ihop mina grejer och vi for till bapi, mami lämnade mig där och for sedan till sin kompis. Jag och pappsen tog det bara lugnt, som vanligt haha. Tiden gick rätt fort ändå, så helt plötsligt var klockan åtta och det var dags för lite fotboll. Jag skar upp massa frukt och käkade det framför fotbollen, sedan käkade jag både glass och mackor haha. Aja, det var en vanlig kväll hos pappsen, jag utmanade sjukdomen ännu mer när jag tog en extra macka, bara för att, och god damn it jag lever ändåååååååå!!!!! Fan jag tror aldrig att jag varit såhär peppad på att komma tillbaka, jag hoppas att det håller i sig ett bra tag. I värsta fall går det över på en minut eller så, vilket betyder att kämparglöden inte kommer att finnas där imorgon. MEN jag håller alla tummar och tår jag har för att den håller i sig betydligt längre än så. Idag fick jag ytterligare ett jobberbjudande inför nästa vecka. Jag ska ju jobba på Ica på eftermiddagarna, men jag fick frågan om fm-jobb så det lär jag nog ta också, det är inte direkt så krävande haha. Hmmm aja, vi får se hur det blir, nu måste jag nog kria under täcket om jag ska ha någon chans att ta mig upp imorgonbitti. Hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Grymt bra kömpat!!!onlyonewaytogo.blogg.se
cjulias
cjulias,
Men gulle dig!!!nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229