OMG,

Just nu sitter jag här och dricker varm choklad och kollar på film, helt enkelt så väntar jag på jul. Just nu är det ca 1h och 30min kvar till jul. FATTAR NI? Så sjukt nära. Längtar så mycket. Hoppas den här julen blir bra.

Puss, Alva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj,

Alltså jag är så sjuuuukt taggat på att det ska bli onsdag. Och NEEEJ jag är inte galen. I vanliga fall hatar jag onsdagar, plus att hela onsdagen ska bli full med MASSSOOOR av prov, men nu är jag taggad. Både jag och Ebba ska åka och rida. Jag har inte ridit på typ 3 år, men jag kommer ihåg lite.

Alltså är det bara jag som alltid tyckt att det verkar så mysigt att rida? Alltså hela grejen. Först att man liksom tar hand om ett djur, måste åka dit och mata och rycka det, ovs. Sen liksom att köpa grejer, har seriöst alltid varit lite avis på det som när man e på stan helt plötsligt ska köpa ridskor hahahahah. Sedan att tävla, alltså det verkar så kul. Jag kan ju fatta att jag inte kommer tävla i början, men sen alltså yeeeeees.

HAhahah, kanske låter lite över exalterad... meeeen sånt e livet haha. Nu ska jag ta och läsa lite häst bloggar och kolla videos... för på onsdag ska de se vilken grupp man ska vara i och man vill ju inte hamna i nybörjargruppen 1. Aja, tack så mycket för att du läste.

Puss o kram,

Alva.

Likes

Comments

​Hejj allihopa,

Såå sjukt skönt med Lördag. Vi har nyss haft matte och So prov, och nästa vecka har vi Nationella proven i Matte och Engelska. Plus att vi har so förhör/prov på vart alla länder i Europa ligger och vad deras huvudstäder heter. Såå jobbigt alltså..

Hemma hos mig har vi iallafall en tävling just nu. Vi har alla laddat mer en app från app store som heter 'Moment' och den kollar hur länge man har håll på med mobilen per dag, så vi bestämde att vi ska ha en tävling. Tävlingen går ut på att under 2 veckor inte använda mobilen så mycket, den som har använt den minst får 500kr. Galet, eller hur? Jag ser det här som min chans att vinna 500kr extra, så jag kommer tyvärr inte vara så aktiv på bloggen (kanske om jag använder min dator, som nu).

Puss och Kram, 

Alva.

Likes

Comments

Hej alla!

Idag var jag och min kompis i gallerian och jag köpte två saker som jag verkligen har velat ha jätte länge!

Den första grejen är Real Techniques powder brush, asså shit va länge jag har velat ha den och äntligen köpte jag den. Den är värkligen super bra och jag rekommenderar den stort.

Den andra grejen upptäckte jag idag och kom på att jag värkligen behövde en sån här. Det är IsaDora eyebrow styler color & shape. Jag har inte hunnit testa den så mycket men hittills tycker jag den funkar super bra.

/ Ebba

Likes

Comments

Hej alla!

Äntligen har jag fixat bloggen. Känns skönt att börja blogga igen. Själv heter jag Ebba och är en tjej på 13 år. Jag har 2 syskon och kommer från huvudstaden, Stockholm. Här på bloggen kommer vi lägga upp inlägg minst 1 gång i veckan, om inte mer. Bloggen ägs av mig och en till tjej som jag går i samma skola som.

Hej,
Jag heter Alva (den andra tjejen) och är också en tjej. Konstigt, eller hur? Du trodde jag var en kille. I ALLA FALL... Jag har 1 bror och är från Bromma så jag åker tunnelbana till skolan. Btw ÄNTIGEN fredag, det firar vi med chokladbollar thihih. Kommer bli jätte kul att blogga med Ebba.

Puss och kram,
Ebba o Alva <3

Likes

Comments