​då va man på väg igen, letande efter ett hem. ett ställe där man trivs och känner sig hemma vart och när. men jag vill nå mitt mål just det... känna sig hemma på riktigt. vad vet man? men en sak e klart jag ska vidare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej igen det va ett tag sen. det händer så mycket i livet så jag har ej haft tid att skriva. just nu så bor jag på ett ställe utanför västerås, o ska snart vidare. faster vera förmodligen. ni som har följt min blogg sen den började. tack! jag vill skriva mer det e så mycket inom mig som jag vill skriva om. men vart börjar man, jag har blivit kär.men jag vet inte riktigt om det e besvarat. hur ser man rakt igenom en själ. hur vet man att kärlek existerar i livet.


jag tänker på er på ankaret utan er så hade jag inte vart där jag e nu. 


<3

tack pia för allt du gjort för mig. du e guld värd. även om vi bråkar så blir det bra till slut. !! 

tack för alla samtal och raka svar tack! det som gör en starkare som person är ju motgångar och att man lär sig av sina misstag. för ett år sen så hade jag inte pallat trycket. då hade jag dragit iväg på gatorna igen och jagat efter nästa rus i stockholms betong. du gav mig en blick in i en värld utan droger. tack!

Likes

Comments

det var svårt ett tag men nu börjar det lättjan. att stå ut och sen vänja sig är väll det man får göra.


tack till alla ni fina människor på behandlingen jag var på. tack alla personal på slottet.

tack att ni red ut stormar med mig.

jag blir starkare ock starkare för varje motgång jag möter.

det kommer en dag då jag kan ta klivet ut i världen och känna att nu är jag redo,

den dagen då har jag vunnit.

den dagen kommer jag vet det nu.Likes

Comments

så var det snart dags att flytta igen. vad gör jag för fel. alla säger att nästa och åter nästa ställe passar mina behov bättre. men vem tror dom när såret i hjärtat bara blöder?

vad händer då med mig?​

Likes

Comments

vad gör man när orden inte räcker till. när man sett döden på nära håll? jag vill leva men inte som jag gör just nu, jag trivs här i skogen men jag orkar inte flytta runt mer. den dagen jag kan slå mina rötter i marken då kommer jag att börja leva igen, kanske skulle man skaffa lite katter kanske en hund. vad vet jag? jag har mycket att tänka på.. men ändå känner jag mig tom. jag vill så mycket mer än vad jag klarar av, jag älskade dig Hanna. det gjorde jag men du är ej längre vid min sida och det gör så ont. skulle uppskatta om du ville vara min vän. alla gör vi fel ibland och jag klandrar inte dig. du är en fin person som mår dåligt ibland. men vem, gör inte det?​ vi träffades på en väldigt udda plats. hehe.. jo det va ju det. du var så vacker, jag föll för din charm. ditt skratt dina leenden. kan man bli mer kär? min lilla sötnos, saknaden gör så ont. vänner? inte vänner? en dag så ses vi nog igen hoppas det blir snart för det är dig jag vill träffa. det är dig jag vill vara med.

Eddi, du tog alla mina krafter varje dag jag tänkte på dig ju mer insåg jag vi är inte bra för varandra. dessa sms du skickade. du sjönk ner till botten i min tillit. att göra upp, snälla du väx upp. ta tag i ditt liv. det kanske kommer en dag då jag förlåter dig. men just nu måste jag fokusera på mitt. vi va ett tag som systrar. men du svek mig. nu så vill jag att du lämnar mig ifred. vad har du sagt till min Hanna, att du bjöd henne på knark, va tänkte du med hon är ju bara 19 år och så tappade du focusen. du ringde mig för nån månad sen. va tror du? räknade du med att jag skulle dra till Stockholm och bli hemlös jag med. va tänkte du på?

snart är det dags håll tummarna och tårna för mig, jag ligger illa till detta är så sjukt jobbigt. tänk dig jag har bott här ett tag nu och nu ska jag snart gå vidare i mitt liv. önskar att jag kunde se in i framtiden. se om man blir bättre på nästan ställe. där jag kanske har en skans att fortsätta mitt liv.

min önskan är att börja gå som lärling på tatuerings studio. det skulle vara fett bra. helst i Stockholm. göra min utredning börja leva helt enkelt. skaffa katter osv.

Jag är redan där i tanken...​

Likes

Comments

NY FRILLA, snart nytt liv.. men frågan e vart ska man bo? är det någon som har en ide om ett bra ställe, inte behandling men ändå med personal.. tacksam om någon kunde ge förslag. ​

Likes

Comments

Rihannas musik är en blandning av soul, pop och R'n'B ofta med starka inslag av jamaicansk dancehall. Hennes låt "Pon de Replay" (2005), som var en renodlad dancehall-låt, tog sig in på andra plats på både den amerikanska och den brittiska singellistan, samt som etta på Swedish dance chart.

Rihannas karriär tog fart efter att hon blev upptäckt 2003 av producenten Evan Rogers då denne var på semester på Barbados. Evan har tidigare arbetat med bland andra Christina Aguilera och Kelly Clarkson. Rihanna spelade tillsammans med Rogers in en demoskiva som skickades till ett antal skivbolag. Efter en audition fick hon ett skivkontrakt på Def Jam Records, som leds av Shawn Carter (som själv gör musik under artistnamnet Jay-Z).

Redan åtta månader efter debutplattan släppte hon sitt andra album, A Girl Like Me, som debuterade som nummer fem på de amerikanska listorna. Singeln SOS, som Nike använde i en reklamkampanj, blev hennes första singel att komma etta på Billboard, och efterföljdes av superhiten Unfaithful. Unfaithful var Rihannas första ballad och skrevs av R&B-sångaren Ne-Yo.

Albumet Good Girl Gone Bad släpptes i juni 2007. Singeln Umbrella blev Rihannas hittills största hit, och var bland annat etta på singellistan i Storbritannien i tio veckor, ett resultat ingen lyckats med på över tretton år. "Umbrella" var världens mest framgångsrika singel under 2007 och producerades med hjälp av hip hop-mogulen Jay-Z.

För att samla in pengar till offren efter jordbävningskatastrofen i Haiti den 12 januari 2010 gjorde Rihanna en cover av Bob Marleys akustiska ballad Redemption Song som låg väldigt nära originalet musikaliskt. Redan året innan hade hon på sin turné i Europa framfört kärlekslåten Is This Love från Bob Marleys ljusaste (minst rebelliska) LP-album Kaya (1977). Detta räcker emellertid inte för att säga att hon har en fot i reggae-genren också. Hennes preferenser när det gäller jamaicansk populärmusik är i stället dancehall och dess latinska motsvarighet reggaeton (som inte har särskilt mycket med reggae att göra, utan, väldigt förenklat, är den latinamerikanska motsvarigheten till rap och dancehall).

Låten Rude Boy från albumet Rated R har skrivits av Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Ester Dean, Makeba Riddick, Rob Swire och Rihanna själv, och producerades av Stargate och Rob Swire. Singelversionen av låten nådde förstaplatsen på den amerikanska listan Billboard Hot 100 – hennes första listetta från albumet Rated R, och hennes sjätte totalt.[1]

2006 var året då Rihanna gjorde sin skådespelardebut, med roller i TV-serierna Las Vegas och All My Children och flera sketcher i Saturday Night Live. 2012 gjorde Rihanna sin långfilmsdebut i Battleship mot bland annat Alexander Skarsgård och Liam Neeson.

31 oktober 2012 meddelades att Rihanna skulle lansera sitt sjunde album med en turné som omfattade sju städer i sju länder under sju dagar. Den genomfördes kort därpå mellan 14 och 20 november 2012. Den 19 november samma år släpptes hennes sjunde album Unapologetic.

8 mars 2013 påbörjade Rihanna sin turné Diamonds World Tour som fortsatte till 28 juli 2013. Sverige var ett av länderna som hon besökte den 22 juli samma år.[2]

Likes

Comments

Det känns som att ingen tror på mig. jag flyttar från och till olika hem men inget går rätt... vad gör man när tron på en bättre framtid förstörs? vad gör man när allt blir knas?

jag har bott på många ställen träffat många roliga och mindre roliga människor.

det är dags att jag får slå mig ner och känna mig som hemma.

jag är stark, ser du det?

eller lurar jag mig själv?

vill så mycket mer än det jag ser!

Likes

Comments

Yes Yes
June jag älskar dig.

Min syster är sjuk jag fick reda på det nyss
Och nu sitter jag i soffan helt tyst
Min syrra, mitt allt är påväg bort
Hon ringde häromdan' och jag förstod att det var nått
Med en darrig ton sa hennes röst, Ken de hittade en knöl i mitt bröst
Jag tappa telefonen och satte mig på marken
Jag svär, det här kan fan inte va' sant
men
mitt i all stress vill min storasyster skydda mig
hon säger Ken det är ingen fara snälla lugna dig
Hur ska jag kunna glömma bort den där stunden
när jag satt bredvid mamma och torka blod ifrån munnen?
Och nu är cancern tillbaks' i min syrra
Jag svär jag fattar inte vart hon finner styrka
Jag är så svag jag är så rädd i mitt lilla hörn.

Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

June, det här är låten från din lillebror
finns bara tårar, det är lättare att skriva ord
Det är så tungt nu för Conny och barnen
Det blir en kamp att bara klara vardagen
Du är på cellgifter, det gör så ont att höra dig prata om nästa operation
De hittade en till i andra bröstet
Vad fan hände med första doktorns löfte?
Under täcket så fäller jag tårar
känns som jag är den enda som inte kan sova
Det är inte rättvist att du är den som drabbas
Jag svär det borde vart jag, har svårt att andas
Jag och Diana var ju alltid så vilda
medans du blev en riktigt bra kvinna
Jag bara grinar ifrån mitt lilla hörn.

Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

June, jag gråter som för typ 16 år sen'
för alla bråken är väl mamma nu förlåten
Torka tåren för du blev så mycket bättre
Antar att allt du såg gjorde att det räckte
Du var så liten då, jag minns inte så mycket
Bara små svaga bilder att hon dricker
Det skulle vart vi fyra föralltid
Kom ihåg vad vi sa om vår framtid
Och du är den som alltid hållt' ihop familjen
Jag svär du är den som är Ringen
Och alla minnen gör väl livet lite simplare
För nu på kinden är det tårar som rinner ner
Det här är mitt brev ta med det till mamma
Hälsa henne att jag var tvungen att stanna
Du vet jag ska hålla hoppet vid liv
De säger ju att cancern inte längre finns innuti
För andra gången så tappar jag kontroll
Förlorar allt jag har och bara börjar om på noll
Jag älskar dig June, är vad jag viskar från mitt hörn.

Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

submitted on August 29th, 2009


denna låt betyder mycket för mig, vila mamma vila....Read more: http://artists.letssingit.com/ken-ring-lyrics-ber-en-bon-btlg9rv#ixzz3S6twQafj
LetsSingIt - Your favorite Music Community

Likes

Comments

Att leva utan dina andetag

är du nära? är du kvar? finns det en dag då du kommer hem?

du gav mig liv, vi var bundna från början. man brukar sägatills dagen då döden skiljer oss åt.

du är min mamma och det kan inget eller ingen ta ifrån mig.

även nu när du får vila så går tankarna vidare.

du lever innom mig, du är mina andetag.

du är mitt steg in i en ny värld. en värld där du inte finns som människa.

i mitt hjärta du lever vidare.

vila mamma vila, finn ro vid hjärtats sissta slag.

nu är sjukdomen borta ur din kropp. nu slipper du sörja alla dessa dagar och nätter i det tysta.

vill se dig i ögonen en sissta gång. ta hand om syster nu.

krama henne, skratta med henne, le åt alla fina minnen. jag finner er en dag och då ska vi sjunga och le.

vi ska få vara varandra nära.

du födde mig för ca 24 år sen. det var det största som hänt i mitt liv. du gav mig liv. utan dig så skulle jag inte leva i dag.

vila i det fri, glömm alla bekymmer.

skratta och le. sjunga och se se på alla vackra änglar som jordens alla glädje tårar, fin styrka att gå vidare.

Likes

Comments