Hej hej alla som fortfarande kikar in på vår blogg trots vår kassa uppdatering! 

Jag har det jätte bra här i London och trivs som bara den! Kika på videon för att få en liten uppdatering från mig härifrån London. 😄


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå ! Sitter just nu och kollar på programmet om Zlatan som går på kanal 5. Zlatan är verkligen legend han så sjukt bra spelar. Lätt min favorit spelare genom tiderna.


Likes

Comments

Hallå ! Ett bra tag sen jag skrev här. Ska försöka vara mer aktiv.
I alla fall jag har köpt en liten kattunge Morris heter han. Han är 19 veckor nu jag fick honom när han var 12 veckor. Så sjukt söt e han (bild kommer )


Likes

Comments

Det är mindre än en vecka kvar tills att jag åker till London... Tiden har gått så fort och jag får små panikattacker varje dag. Liksom tänk om jag inte trivs, tänk om saknaden för min familj och vänner bli för stor, tänk om jag gör fel eller ja bara något annat som gör så jag inte trivs liksom.

Men jag är så himla taggad på samma sätt att jag inte ens finner ord. Det kommer bli en så stor erfarenhet i livet och jag tror det kommer vara en life changing moment! På
Fredag lyfter planet och då börjar ett nytt liv.Likes

Comments

Veckan som var pracis var helt amazing! Måndag och tisdag grejade jag med youtube videos och plockade undan här hemma lite grann. Onsdag morgon gick jag upp kl. 0600 och tränade ett spinningspass tillsammans med mamma. Sen var det bara för mig att åka hem, äta, duscha och fixa mig inför ett möte på arbetförmedlingen. Mötte mamma utanför hennes jobb så stack vi ner till stan och kikade runt. Var även på ett annat möte på AF dagen efter och efter det mötet gick jag till gymmet i hettan och tränade magen (som jag förövrigt fortfarande har träningsvärk i…). Jag kom hem och duschade av mig o så innan jag satte mig vid redigeringsprogrammet och redigerade klart dagens youtube video. 

Fredagen kom och jag städade här hemma innan jag packade ner kameran och lite annat och åkte till Trollhättan där jag mötte upp Malin och Apa. Vi gick hem till Bea som flyttade till Lund igår, hängde där i några timmar innan vi sa hejdå till henne och gick hem till Isak och förfestade till BS och även en oplanerad runda till Pitchers. Där träffade jag på några som jag inte träffat på ett tag så det var kul. När ställena stängde gick vi tillbaka till Isaks lägenhet o hämtade mina grejer. Sen tog jag första tåget hem till Göteborg igen, glodde på film ända till klockan var halv ett på förmiddagen på lördagen och jag åkte med mamma, hennes sambo och äldsta dotter ner till Raw Food baren. Jag åt en jätte god pizza och precis när jag ätit upp den fick jag ett väldigt bra samtal. Kom lite ur balans ett tag men det stoppade mig inte från att sätta mig på tåget till Vänersborg. Gick hem till Malin och sen satt vi i bilen till Lysekil där vi sov över natten och åt gott och bara hade det gott. 

Nu är det en ny vecka med nya saker jag måste göra! Tagga!!!!


Likes

Comments

Oj det var över en vecka sen jag bloggade... Ursäktar för uppehållet! 

Inatt åskade det som F*N och jag fick inte så mycket sömn p.g.a det. Hörde på radion när jag var ute och körde bil imorses att blixten slog ner på en golfbana rätt nära där jag bor så det började brinna. Tur att det slog ner där och inte i vårt hus, men samtidigt så är det inte kul för de som äger golfbanan. På tal om åska! Förra veckan laddade jag upp en ny video på Youtube där jag tipsar om olika saker man kan göra när det åskar ute. Tycker att ni borde kolla på den👌 OCH sen tycker jag att ni kan börja prenumerera på min kanal så ni inte missar några videos eller


Likes

Comments

Även fast jag inte har ett jobb eller ska komma tillbaka till skolan igen nu i höst så känns det som jag inte har någon tid över till att blogga eller göra någonting alls. Eller vissa dagar har jag all tid i världen men då finns det ingen som kan ses eller inget att göra. Och extra jobbigt är ju när jag inte känner någon här i Göteborg än. Lite förståelse får man ändå ha då jag bara har bott här i drygt 3 veckor och de första två höll vi på att flytta allt från THN- GBG. På tal om inga vänner här i gbg… Igår när jag var på Nordic Wellness (gymmet här) gick jag fram till två okända killar och pratade lite med dem, så om jag fortsätter sådär så kommer jag säkert hitta några jag kan börja hänga med. Men återigen till det jag pratade om. Så en finns det ju dessa dagar som jag känner att jag inte ens hinner svara på sms eller knappt äta ibland. Tiden bara flyger iväg och jag känner mig lite lost at the moment. Så jag uppskattar om ni kan bortse att jag är sjukt dålig att uppdatera här på bloggen.

Om ni inte känner att ni inte kan vänta på att få höra ifrån mig så uppdaterar jag min Instagram (@vinak) rätt ofta, eller tyyyp 1 gång/veckan och så har jag försökt att vara lite duktigare med min Twitter (@VinaKarlsson5) också. Så där kan ni hitta mig och såklart på min Youtube-kanal!


Likes

Comments