Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84

Välkommen Till min & sonens Blogg!

Här Blogggas det om våran vardag! Om saker som händer i livet. Även Tankar Känslor Funderingar Drömmar.Dagens citat Dagens låt, Olika Listor. Filmtips. Recept.

Oftast skriver ja bara av mig som en öppen dagbok!

Världens fattigaste familj!

"skrivet på bussen 29/12..Detta är sanningen! Jag vet precis hur det ligger till! Jag har vetat det hela mitt liv..Inte bara vetat utan det är så! Jag och min familj har alltid växt upp som typ ”fattiga”. Men vi har alltid haft mat på bordet. Om det så vore makaroner å ketchupen. Kanske inte ens ketchup många gånger. Men alltid har vi haft det mycket bättre än många människor i andra länder. Som typ svälter ihjäl och inte har nån mat alls. Så mat har vi alltid haft..Men aldrig nånsin haft råd till nåt annat..Aldrig nånsin haft råd till tex resor eller tv spel eller datorer eller mobiler eller finare kläder..Både jag och hela min släkt å min familj har varit fattiga. Iallafall känt mig som det..Eftersom att Vi aldrig har haft råd med sånt som andra har haft råd till..Som tex resor eller hus och nya inredningar eller nya kläder..Vi har aldrig nånsin varit rika på pengar. Alltid fått snåla. Jag har växt upp så. Jag har aldrig nånsin rest utomlands..Förutom Danmark Tyskland Norge..Det har ingenting med min familj att göra..för det är ju nånting jag har kunnat spara ihop till och kunnat göra själv. MEN som man lär får man lida..Jag tror aldrig jag har lärt mig spara..För man har aldrig haft råd eller möjlighet att spara..Jag vet vad som är viktigt här i livet..För mig är det mat på bordet...Nu när jag även har fått en son. Så är prio 1 och prio 2..Två saker...1 mat på bordet 2 kläder hygien leksaker till sonen..3 till sist mig själv..Jag önska att jag vore rik, även att min familj vore det. Så vi kunde göra precis vad vi ville. Jag spelar ganska ofta, eller ibland..på casino på nätet..ibland händer det att ja vinner några tussen lappar..allt från 600 till 2000. En gång vann ja dubbelt så mycket..MEN BARA EN GÅNG...Då när jag vann dubbelt så mycket så betalade jag skulder..Men..jag har dock kvar skulder som har legat i en kö..som ja nu kämpar varje månad med att betala..Jag skäms över mig själv att ens hamna i en sån situation att ha skulder i huvudtaget. Men finns inget annat att göra än att fortsätta betala dom tills dom är borta. Vilket gör att jag aldrig har råd att åka utomlands tex..för ja har inte råd att spara..Jag måste ju självklart betala skulderna/räkningar, mat, och grejer till sonen..sen har ja nada till att spara.

Min familj & min släkt har alltid haft dåligt med pengar och det har man fått lära sig av..jag önska många många gånger att det inte va så..Tänk om det vore tvärt om.. Att jag tex hade en rik familj.. Ni vet..De där fina familjerna..Det finns ett ordspråk som säger ” fint folk” Det finns massor av dom..Det är dom som tex bär nya modet nya kläder fixar nya frisyrer och dom har hus med massa snygga inredningar fina möbler m.m snygga bilar. eller så får dom allt serverat av "pappas plånbok" som det brukar heta. .och alla dessa människor, ja dom tror dom att dom är bättre än alla andra..fuck dem säger jag!!! Finns inte en jävel som är bättre än alla andra..
Spelar ingen roll vad du har på dig eller vilken hårfärg du har idag..
Men visst önska ja..att ja vore rikare än dessa så kallade ”bäst i världen människorna” Jag önska att ja kunde vinna massa massa pengar så jag kunde gjort både mig och alla i min familj lyckligare..För är det inte så att man blir lite lite lyckligare med lite lite mera pengar i plånboken..men bara lite lite mer..För många många människor som har mycket bra ställt är jävligt snåla och tänker bara på sig själv. Skulle ja bli rik, skulle ja inte tänka på mig själv..Jag skulle tänka på vilka som va mina riktiga vänner och vilka som verkligen skulle behöva hjälp. jag skulle fortsätta handla på rea kanske inte alls ha de nyaste modet och inte heller senaste modet i inredningar heller. Skulle ta de ja tyckte är fint precis som jag gör nu och ändå handla billigt.Jag skulle vara den personen som hjälper andra och inte tvärt emot..Hur många är det inte där ute som är jävligt snåla och som aldrig hjälper dom som behöver det. Om jag hade mera pengar så skulle jag.. Betala alla mina skulder.Min familjs skulder. Bjuda dom på resa. Rest ensam precis vart ja ville. Köpa hus och ny inredning. Ny garderob med nya kläder. En bil. å saker som Linus behöver. Men aldrig nånsin så skulle jag vara ” bättre än någon annan” Aldrig nånsin så skulle ja vara den snåla typen. och sist men inte minst så skulle ja sluta känna att man känner att man är den fattiga typen.

För jag är den jag är!


Punkt å slut för idag!!!

Tack för att du besökte min & sonens blogg!

Sociala-medier samt kontakt finner du här ! 👇

Sociala-medier!

Instagram : cissih84

Facebook: Cissi Heineman

Youtube: cissin84

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229