Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84

Välkommen Till min & sonens Blogg!

Här Blogggas det om våran vardag! Om saker som händer i livet. Även Tankar Känslor Funderingar Drömmar.Dagens citat Dagens låt, Olika Listor. Filmtips. Recept.

Oftast skriver ja bara av mig som en öppen dagbok!

En ny liten familjemedlem i mitt liv 😍 vad sägs som Mikael Persbrandt / Gunvald Larsson😂

En ny uppdatering! Blir väldigt lite skrivande & bloggande när det är sommar! Iaf när det är sol och fint väder! Men jag försöker fota och ta lite bilder på allt som händer och försöker uppdatera er så gott jag kan😎


Om några veckor kommer en ny familjemedlem in i mitt liv. Nämligen en liten kattunge 🙂 va vi tror så är det en hane och namnet vi har tänkt oss är Gunvald. Tycker det är så sött namn ”Gunvald” plus att ja är ett Beck fan och även ett litet fan till Gunvald larsson & Mikael Persbrandt! En mycket bra skådespelare tycker jag och även en bra rally förare 😎 Bilder på kattungen Gunvald ser du här nere 😍kommer nog ta fler bilder imorgon🙂


Helgen som va så va jag till Malung. Bodde tillsammans med andra i en stuga. kände en av dom sen tidigare men inte de andra. Mycket kul att träffa nytt folk å få lite nya vänner. Va ute å dansa tors fre lörd. Dansa kanske inte så mycket som ja hade velat. Då jag tycker det är kul att gå runt och kolla och lyssna och ta kort på olika band.

Har inte gjort så himla mycket. Varit hemma å varit mycket i solen,försöker bli brun😎 annars har ja mestadels spenderat dagarna med min son.

Igår tog vi en liten promenad till Ica, ca 20 minuter promenad. Det hör inte till vanligheterna att jag är igen och går direkt 😅 Men vi tog oss till Ica och köpte glass isglass och gick sen hem igen.

Imorgon blir det en tur till Säffle med släkt hem till min moster och titta på våran kattunge ”Gunvald” samt säker ta en köpa kaffe 🙂sen försöka hinna in på dollar store å kolla runt lite,tycker det är en mysig butik och när man ändå är till Säffle så kan man ju inte låta bli att göra ett besök där.

Fredag kväll blir nog lugn,Fredags kväll med snacks tillsammans med sonen.

Lördag vet ja inte än.men som det ser ut nu så blir det fint väder även då. Så varför inte dra ut nånstans. Tex stranden eller nån lekplats.


Önskar er en härlig Torsdag!Tack för att du besökte min & sonens blogg!

Sociala-medier samt kontakt finner du här ! 👇

Sociala-medier!

Instagram : cissih84

Facebook: Cissi Heineman

Youtube: cissin84

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Men så mysigt! Var själv och hämtade en liten chihuahua valp i Lördags. Hoppas allt går bra med kattungen<3nouw.com/feliciamanai
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229