Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84Instagram cissih84

Välkommen Till min & sonens Blogg!

Här Blogggas det om våran vardag! Om saker som händer i livet. Även Tankar Känslor Funderingar Drömmar.Dagens citat Dagens låt, Olika Listor. Filmtips. Recept.

Oftast skriver ja bara av mig som en öppen dagbok!

Blandade människor i mitt liv 💖

Godmorgon folk å fä 😉😜 Sitter här och dricker mitt morgon kaffe,å kände redan igår kväll att jag ville skriva ner en sak här i min blogg! 😛

Igår låg jag och tänkte på alla människor som finns i mitt liv. Vilka underbara å fina vänner jag har och att jag har en stor och bred familj. Eller bred å bred. Alla bor lite här å där. Är både en liten och en stor familj. Tillsammans blir vi stora iaf 😜
Jag har människor och vänner i mitt liv som både är tjejer & killar som både är bruna svarta vita som både är gay bög bi homo osv. Ja bryr mig inte om vad man är. Utan hur man är emot mig. Jag har så fina människor i mitt liv. Jag är så stolt över att ha er i mitt liv.
När ja va liten eller typ yngre kom ja oftast bäst överens med killar. Ja hade fler killkompisar än tjejkompisar. Har alltid haft svårt för att skaffa riktigt fina tjejkompisar. Men jag har några, flera styckna faktiskt. Även killkompisar. å för mig spelar det ingen roll vilket kön man har eller vilken färg man har eller vilken läggning man har. Jag har helt enkelt fina å snälla å riktigt goa vänner.
Många som jag vet alltid finns där och som alltid ställer upp när jag behöver och jag gör detsamma till dem.
Det va väll typ detta ja ville skriva typ 😂😜

Ni som har läst mina inlägg tidigare så har jag ju sagt och skrivit att min blogg är som en öppen dagbok 😜 Där jag skriver allt!

Jag önskar er alla en underbar Måndag!
Dags att dricka upp kaffet och sen gå iväg med sonen till dagis, sen hem å städa å greja 🙂

Hejs svejs!😘

Tack för att du besökte min & sonens blogg!

Sociala-medier samt kontakt finner du här ! 👇

Sociala-medier!

Instagram : cissih84

Facebook: Cissi Heineman

Youtube: cissin84

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229