JEG SER IKKE HELT POENGET MEN.....

Jeg slettet hele bloggen før i dag. Tenkte at det var på tide å innse at det ikke er noe poeng lengre. Og det er det forsåvidt ikke heller. Ikke som jeg kan se i hvert fall. Men så er det noe med det å sette seg ned å skrive da. Jeg elsker det jo. Men jeg kunne like godt satt meg ned med en god gammeldags notatbok og en penn og skrevet der, bare for meg selv. Og kanskje gjør jeg det etter hvert. Å blogge bare for å blogge gidder jeg ikke, enkelt og greit.

Men så prøvde jeg meg på å komponere en egen oppskrift i dag og det ble så vellykket at jeg fikk litt motivasjonen tilbake. Kanskje, bare kanskje, kan jeg klare å nå ut til folk om jeg fortsetter å eksperimentere og kan tilby nye og gøye oppskrifter? Jeg tviler, men jeg vil ikke gi opp helt enda. At absolutt ingen, verken kjente eller ukjente, har interesse av bloggen min og det jeg skriver for så være. Enn så lenge skal jeg klare å holde motivasjonen oppe helt på egen hånd. Eller kanskje ikke, men det får tiden vise.

Om noen skulle nå være interessert så vil jeg uansett dele min oppskrift på det jeg har kalt cottage cheese lapper med dere.

Lavfodmap lapper av cottage cheese


OPPSKRIFT:

3 egg

Et halvt beger cottage cheese

Laktosefri melk

Havregryn (forsiktig med mengden her)

Finmalt speltmel

Sukker (kan droppes)

Bakepulver

Salt

La røren svelle i 15 minutter og stek i meierismør på svak varme.

Jeg måler ikke opp verken vått eller tørt så her står du fritt til å tilpasse etter eget ønske alt etter om du vil ha en tykk eller tynn røre. Ønsker du en helt flytende røre kan du bruke stavmikser.

Jeg fikk 6 lapper ut av denne oppskriften og de smakte fortreffelig om jeg skal si det selv. De kan fint spises uten pålegg, men det var uventet godt med castillo blå ost på faktisk. Norvegia var ikke feil som pålegg det heller.

Nå står neste prosjekt i ovnen og om jeg ikke sletter bloggen så deler jeg kanskje det med deg neste gang.

Daglige innlegg er det nok slutt på herfra, jeg setter meg ned de få gangene motivasjonen er der.

Håper lappene faller i smak om du prøver deg på de selv!

Cissilife logo

Liker

Kommentarer

Jennieivik
Jennieivik,

Denne skal jeg prøve! Høres sykt godt ut!!

nouw.com/jennieivik
Cissilife
Cissilife,

Så kjekt! De var sykt gode 😊

nouw.com/cissilife
IP: 2a01:4f9:4a:276b::2