Vilken jäkla helg

Och där var helgen i princip över för denna gången, tyvärr. Jag nyper mig lite i armen för att verkligen fatta att denna helgen varit på riktigt.

I fredags var jag och spelade paddel för första gången i mitt liv tillsammans med Nellie, Emil och Dennis. Paddel i övrigt är ju absolut något som är skitkul! Synd man aldrig kommit på det tidigare! Och det är verkligen något jag kommer göra om.
Senare på kvällen var det två bowlingbanor bokade. Mitt lag vann och det var vi nöjda över hehe. Efter bowlingen blev det en spontan utgång men faktiskt en väldigt skoj utgång. Roligt att befinna sig nere i Skåne igen och träffa alla man känner där!

Igår lördag var det kalas för Evelina i Växjö. Vi blev bjudna på mat och fika innan vi cyklade ut till campus redo för alkohol och förfest! Min syster Eli var ju också nere i Växjö denna helgen och då var det givet att hon skulle med ut på studentpuben. Efter några groggar och glas vin vinglade vi ut till Sivans redo för att se vad dom hade att erbjuda. Träffade även Hanna och Mathilda ute och det gjorde ju kvällen jättebra! Vi dansade till dom stängde och jag fick sjunga Stad i Ljus tillsammans med alla och det är jag nöjd över. Denna utgången har verkligen varit en av de bättre utgångarna och jag är så nöjd! Älskar.

Idag har jag gett 521 försök till att börja plugga men det har slutat med att jag get upp och somnat istället. Det är söndag och dessutom bakissöndag så då får det vara okej. Det blev hämtpizza och cola zero till frukost/lunch och det går knappast att få en bättre kombination vill jag lova. Nu är det hemgång som gäller. Ska bara njuta av tiden här på tåget och påminna mig själv om vilket jäkla helg detta varit!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Låter som en väldigt mysig söndag 🥰🌸 kramnouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229