Som en utgång på en torsdag

Godmorgon!

Imorse ringde klockan 08:00 och jag var snabbt uppe ur sängen, ombytt och klar, redo för en morgonpromenad i Haganässkogen. Som jag nämnt tidigare är skogen en plats jag verkligen trivs att vara i. Och inte tala om hur mycket jag gillar att vara där på hösten när löven sakta men säkert faller mjuk ner på marken. Denna varma goa känsla som bara sprider sig som ett lugn i kroppen. <3

Efter promenaden tog jag bilen bort till Willys för att handla frukost och dagens lunch. Passade även på att snacka med kollegorna när jag var där och jag känner ju verkligen hur mycket jag saknar den arbetsplatsen. En rolig grej är faktiskt att jag ska jobba ett pass där imorgon! Det bestämdes lite spontant men spontant blir bäst, visst? Så imorgon hittar ni mig återigen i Willyskläderna och bland hyllorna. Kom och säg hej om ni ändå är där hihi!

Idag har jag några planer som jag tänkte genomföra innan dagen tar slut. Jag ska färdigställa eximinationsuppgift nr 2 så jag inte behöver dras med den över helgen. Jag ska laga lunch + matlåda och i eftermiddag ska jag göra mig iordning för att ikväll är det musikquiz på Stallana, Campus. Det blir tillsammans med tjejerna och jag ser verkligen fram emot det. Som en utgång en torsdag, har det någonsin hänt tidigare? Nej tror faktiskt inte det. Men man är ju student så det är full fart precis hela tiden.

Godmorgon från mig! Hoppas ni får en grym dag idag.
Ta vara på nära och kära, säg en extra gång hur mycket era nära och kära betyder för er men det viktigaste av allt: LEV NU.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Men så härligt!!🥰nouw.com/ellenholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229