Skäms för att säga det..

Godmorgon lördag och godmorgon på er!
Hoppas att allt är fint med er. Jag själv är så fruktansvärt trött om dagarna och jag har en aning om att det kan bero på att jag (och anton😁) inte har någon bra sovrutin alls. Jag skäms för att säga det men ibland sitter vi uppe till efter 00 trots att vi båda jobbar dagen efter.. skärpning måste ske och det ska ske. En annan anledning till att jag är så trött och somnar på soffan mitt på dagen tror jag också beror på att jag inte tränar något alls längre. Jag äger liksom inte ens ett gymkort 🙃
Jag vill gärna börja träna på 24:an precis som jag gjorde under mitt sista år på gymnasiet så jag tror att jag ska ta mig dit när det är bemannat och skaffa mig ett. Dock lite tråkigt att träna helt själv på ett helt nytt gym.. känner knappt någon i Hässleholm så that’s why.

I skrivandes stund sitter jag på Öresundståget och är påväg till jobbet. Det är min första jobbhelg på Willys Långebro och det ska bli minst sagt spännande. Jobbar en helt ny tid (10-19) och det i sig är ju spännande men sen också spännande för att se hur en annan willys butik har det på helgen!

Ska se om jag slänger upp ett inlägg på min rast sen men tills dess så ha en fortsatt fin lördag 🙏🏻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229