Ska man satsa vid 20-årsåldern?

Ja, som rubriken lyder: ska man satsa vid 20-årsåldern och kanske vinna sin livs största vinst eller mista det man hittills byggt upp?

Ni som varit med mig ett tag i min blogg vet att jag råkat ut för en del stora vägskäl här i livet. Det senast stora vägskälet jag kan komma på var när jag övervägde att stanna hemma i Sverige sommaren 2018 eller ifall jag skulle ta alla mina sparade pengar och leva sommaren 2018 nere i Ayia Napa, Cypern, och tjäna ytterst lite pengar men få vara med om ”livets resa”. Jag hade ju bestämt mig med, jag hade verkligen det MEN jag träffade en kille som bland annat fick mig att avoka hela resan eftersom jag trodde på en framtid med oss. Kort och gott, den framtiden slutade inte som jag trott och det är jätteokej då jag drog nytta av den händelsen och blev starkare som person.

Dit jag vill komma nu i alla fall är ytterligare ett vägskäl jag kommit till. Jag är redan halvvägs in i mitt svar och med det menar jag att jag har typ bestämt mig för vad jag vill men det finns ju alltid ett ”men”. Hajjar ni mig?
Anton och jag har fått första tjing på en lägenhet och vi måste bestämma oss snart om vi vill eller inte vill ha den. Vi båda gillar den och den kommer bli hur fin som helst, det är vi båda övertygade om, men ”men:et” i detta är: jaha? Sambos? Hur gör man? 😂🤷🏻‍♀️
Klarar vi en lägenhet tillsammans? Jag menar, allt som tillkommer? Pengar först och främst, men sen möbler? vad tillhör vem? Om jag tar sängen tar du soffan då, ifall vi flyttar ifrån? Förstår ni mig?
Hur benar man detta? Ingen av oss har liksom bott hemifrån innan utan detta är första gången vi flyttar och vi flyttar ihop tillsammans?

Och med allt annat som tillkommer menar jag jobb. Lägenheten ligger alltså inte i Älmhult (jag vill inte bo i Älmhult) och därför måste jag pendla till jobbet. Jag älskar att pendla och har gjort det läänge på ett eller annat sätt! Men kommer jag fixa det? Eller ska jag söka nytt jobb? Ska jag chansa på att säga upp min fasta tjänst och kanske bara få timmar någon annan stans?

Haha hjälp en vilsen själ 😜😜

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229