Hela nollningsveckan

I måndags förra veckan blev vi tilldelade lag, lag som skulle hålla ihop hela veckan och även tävla om att vara det vinnande laget efter alla tävlingar som skulle göras under veckan. Jag hamnade i laget "Unicorns" och där var vi blandade socialpedagoger med sjuksköterskor. Vi var totalt 10 stycken i laget där 9 stycken var tjejer och den sista personen var en kille. Stackars Colin som fick stå ut med oss tjejer hela veckan 😌

Vi började direkt med att gå runt på Universitetsområdet för att lära oss det någorlunda inför kommande vecka. Hela campusområdet är ju som sin egna lilla stad och det är det som utgör den charmen campus har, tycker jag. Därefter började vi presentera oss själva och vart vi kom ifrån. "Jag heter Cecilia men kalla mig Cissi så reagerar jag"- blev ju ett internskämt för resten av veckan och dom som vet, dom vet. 😉

På måndagkväll hade vi tältfest och det var verkligen så kul! Vi samlades nere på vår äng och så körde vi på tills klockan blev efter 00. Taggade hem och laddade batterierna inför morgondagen då det var dags för frisbeebrännboll på såpa. Alltså det var så kul verkligen!! Även om man ramlade en aningens många gånger så var det så kul verkligen. Ni kan ju tänka er hur duschrummet såg ut efter att ha trillat i gräs och ha såpa från topp till tå liksom.

Utgång på tisdagkväll på det som kallas för Stallana. Det var också hur kul som helst verkligen. Vi var ett gäng från SMISK som faktiskt stängde hela stället, de ni. Efteråt blev de fyllekäk utanför Stubor (där jag sov hela veckan) och sen sova för att på onsdagen köra olympiad på Såpa. Kort sagt: olympiad är när man kör små "grenar" som tex mänsklig bowling och fotboll. Trots regn så var det ändå kul.

På onsdagkväll blev det återigen utgång, denna gången på andra utestället här på Campus. Nämligen det som kallas för Sivans. Här dansade vi länge dock inte till stängning, inte för min del i alla fall. Jag gick hem hyffsat i tid för jissus vad sleden man kan vara i kroppen efter halva veckan med nollning. Både torsdagen och fredagen var lugna. Fredagen var sista festen och då var det tältfest med egen DJ. Så najs verkligen.

På lördagen var det som jag nämnt tidigare, finsittning. Då fick vi äntligen lov att ta av oss våra Unicorn t-shirts och ha på våra egna kläder. Under sittningen fick vi också ta av våra "pannband" woho! Dessa har vi alltså varit tvugna att ha på oss hela veckan och ifall man inte hade det skulle man få en nolla inritad i pannan.

Summan på kardemumman: Vilken fantastiskt rolig veckan jag haft med alla möjliga människor! Så tacksam för denna veckan. Nu siktar vi in oss på tre grymma år på den Socialpedagogiska utbildningen! Hejjaaaa mig!

Gillar

Kommentarer

chanelleersoz
chanelleersoz,
Åh vad roligt det ser ut! Nollning är ju verkligen skitkul 😃nouw.com/chanelleersoz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229