Håll i er!!

Tjabba tjena hallå VI säger så!!
Visst gör vi?!

Shit det är så längesen sist (om man bortser från inlägget häromdagen) och jag kan lova er att så mycket har hänt! Håll i er med andra ord 🤘🏻

Först och främst! Jag har tagit mina grejer och flyttat ifrån Hässleholm. Alltså bor jag inte längre i Skåneland och jobbar därför inte heller i Kristianstad. Varför tänker ni?
I början av juli fick jag mitt antagningsbesked till Universitetet. Jag kom in i Växjö på den Socialpedagogiska utbildningen. Jag har länge sett fram emot att få börja plugga så det blev mer eller mindre självklart att tacka ja till utbildningen. Anton och jag diskuterade om det var värt att behålla lägenheten (vi bodde i en trea med ganska hög hyra) och vi kom fram till att det inte va väsentligt att behålla lägenheten då jag endast typ kommer ha mitt studielån och med alla kostnader för hyra, räkningar och tågkort så hade det inte blivit lätt. Så lägenheten blev uppsagd, jag flyttade alla mina grejer hem till Älmhult och Anton flyttade sina grejer på sitt håll.
Självklart skittråkigt att flytta ifrån lägenheten nu när man ändå hunnit bo in sig typ. Totalt känslokall är man ju inte. Men och andra sidan så är det andra aspekter som spelar roll kring själva flytten, bland annat så kände jag mig aldrig riktigt riktigt hemma i Hässleholm och jag hade inga vänner där att umgås med vilket i sin tur resulterade att jag kände mig väldigt ensam.
Nu är i alla fall flytten gjord och jag är påväg framåt i livet, tack och lov!

Okej. Jag kom somsagt in på utbildningen Socialpedagogik med inrikting ungdom och missbruksvård i Växjö. En 3-årig utbildning som gör att jag kan (om jag vill) jobba inom bland annat socialen, kriminalvården och som kurator.
Hela förra veckan var det nollning med min förening som heter S.MI.SK. I min förening ingår socionomerna, socialpedagogerna samt sjuksköterskorna. Vi är minst sagt ett stort gäng!
Nollningen i sig kan man säga var som studentvecka fast 10ggr bättre verkligen. Lekar på dagen, fest från eftermiddag till natten. Fasen så kul hörni. Jag lärde ju känna så många nya människor och jag hoppas ju verkligen att detta håller i sig. Så tacksam för denna veckan verkligen. Jag behövde det efter allt negativt jag varit med om på senaste. Att få slappna av, vara sig själv och bara ha kul med sina vänner, de ni!
Vi avslutade hela nollningen i lördags och då var det den så kallade finsittningen. Alla var så fina verkligen!!

Jag tänker såhär att så fort jag får en liten tid över till att ta upp datorn så kan jag berätta lite mer vad vi gjort i veckan. Nu blir det mest bara generellt men det finns mer att berätta liksom.

Två bilder än så länge men det kommer fler!! 😌

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229