Gravid?! Och mycket stress

Det nalkas jul och förhoppningsvis snö, hörni!
Mysigt med jul men julen detta året innebär mycket stress för mig.

Jag har inte köpt alla klapparna än, jag jobbar mycket mellan jul och nyår, jag ska städa och göra rent och försöka hitta något snyggt att ha på mig.
Jag brukar vanligtvis köpa något fint klädesplagg till julen och till nyår men detta året blir det inte så tyvärr. Men det är inget att hänga läpp för! Jag har fina & bekväma klänningar som jag kan sätta på mig så egentligen ska jag inte klaga.

Dagarna fram till jul är planerade i huvudet men jag tror jag måste skriva ner dem också för att verkligen inte missa någonting.
Imorgon onsdag jobbar jag hela dagen och jag ber till gudarna att jag inte får sån tryckande huvudvärk och illamående (har haft det till och från sen förra veckan) och ni bara ”gravid?!!!” Men nej jag är inte gravid haha. På kvällen imorgon åker jag förmodligen till Anton för att på torsdagen ska jag göra naglar tidigt och sen även julhandla det sista. Efter det släpps nog en del stress hoppas jag. På fredagen jobbar jag hela dagen, på lördagen jobbar jag halva dagen och sen är det kanske utgång med Grand-personalen och sen på söndag jobbar jag extra timmar i bake offen. Och sist men inte minst så är det det den årliga traditionen med uppersittakväll och detta året är vi hemma i Älmhult och detta året kommer även min anton att vara med 🥰🤩 Ja och sen är det julafton och sen jobbar jag en förbannat massa haha. Där har ni mitt liv de dagar framöver!

Puss älskling! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229