Hejsan alla fina! Hoppas ni har haft en superfin dag, trots måndag. Jag planerade att jag skulle städa när jag kom hem från jobbet vilket slutade med att jag somnade innan jag ens kom innanför dörren. Vaknade upp runt halv sju så då var det bara att laga mat och sen var det kväller för vår del.

I helgen ekade de tomt här på bloggen. Jag har nog levt i någon sorts chock denna helg då jag fick uppleva hur det känns att bli lurad så in i bomben, på ett positivt sätt.

Min älskade storasyster Elin fyllde 30år förra torsdagen och länge hade vi i vår familj samt hennes killes familj planerat en STOR överraskningsfest för henne. Planen var att Elins kille Rikard skulle ta henne ut på spa och olika aktiviteter under dagen för att sen på med en ögonbindel och föra henne klockan 18:00 till en "restaurang" här i Falun som vi hyrt. Där skulle då hela Rikards familj och vår familj med farmor, farfar, mormor och morfar samt moster, kusiner och respektive stå beredda och stämma upp i födelsedagssång när hon skulle komma in.

Rikards mamma, alltså Elins svärmor, som styrt denna fest gick igenom ordningen och tillslut var det dags. Skynket inför den stora salen där vi alla stod gömda hängde prydligt på plats och Maria gick ut för att möta upp Elin och Rikard. Där inne stod vi och väntade på att skynket skulle ryckas undan. Helt plötsligt så startar musik i högtalarna och vi alla tittade på varandra och förstod inte riktigt vad som hände. Ur högtalarna spelades "fanfarer" och det första som jag tänkte var "oj, vilken pampig födelsedagssång hon ska få då". När skynket väl rycktes undan så stod vi nog alla där med hakan i golvet och tårar i ögonen. In genom öppningen kom den vackraste brud ni kan tänka er vid sin sida hade hon sin vackra Rikard och i ett litet följetåg Rikards dotter Filippa i en så fin vit klänning och deras lilla Charlie med det bredaste leendet på läpparna.

Under hela tiden har vi trott att vi skulle ha lurat Elin men där stod vi alla, grundlurade så in i bomben. Det här var en av dom bästa dagarna i mitt liv och jag var så fylld av lycka och hela min kropp var i någon slags känslostorm. Så mycket tårar har det nog inte runnit ner för mina kinder på länge.

​Då jag befann mig i någon typ av chock så är dessa bilder inte av det bästa slaget. Men som tur är så var Rikards lillebror med på denna överraskning så han var fullt utrustad med kamera och filmning. Så jag skulle få låna någon bild av honom senare så ni får lite bättre kvalité. 

Ovetande som man var så gick jag i helsvart. Undrar lite om det är första gången i världshistorien man kommit i svart på ett bröllop, haha!

Rostade rotsaker, hjortfilé och enbärssås, YUM sa det i min mage!

Denna tårta var helt fascinerande. Elins fina vän Miriam som bakat denna och allt var ätbart. Vilket konstverk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments