Header

Ni vet när man har en vän som är så fruktansvärt lik en själv, man gör allt tillsammans, pratar om allt mellan himmel och jord och har en lik uppväxt. Den människan har jag i mitt liv. Men när man haft varandra otroligt nära en för lång period, då kan det tyvärr explodera och det är exakt det som hänt mellan henne och mig. Alla gör vi olika misstag, men igår pratade vi om detta och nu tar vi ett steg i taget. 

Jag älskar henne och klarar mig egentligen inte utan henne. ?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag långhelg efter veckans längsta skoldag.. En positiv grej med gårdagen var att jag får D istället för E i företagsekonomi för jag slitit så hårt sa hon. Och ja, det har jag, tycker ekonomin varit så jävla svår men jag har ju faktiskt fixat det!

Nu har jag långhelg och den ska jag ta vara på, dock blir det nog plugg i helgen..

Likes

Comments

haha, alltså ni anar inte, det är inprincip krig på skolan mellan klasserna nu. SA11 ligger först och EKSA13 ligger två och det är sjukt, det fuskas hit o dit, den vann ditt o datt osvosv. Aaaah sjukt, men vi har det roligt våran lilla klass HA13. Idag hade vi vattenkrig tillsammans med EE13, sjukt galet roligt och därefter drog dagen iväg.

Likes

Comments

Jag satt inne, tittade ut och kände att jag absolut inte tillät mig själv att sitta o glo inomhus längre så jag traskade ut på en PW i 60 minuter, det var så underbart, perfekt väder och precis vad jag behövde, bilder från promenaden.


Likes

Comments

Alltså det här med att hitta en bra bh kan jag säga inte är lätt för min del men igår när jag var in på Lindex i Strängnäs så hittade jag en sjukt bra, alltså den höll verkligen pattarna på plats så jag var så glad, så fort pengarna poppar in på kontot så ska jag direkt springa dit!


Likes

Comments

Planerna för midsommar är nu bokat, det är nämligen dop och bröllop som jag ska på då det är min pojkväns syster som ska gifta sig och hennes barn som ska bli döpt! Jag har därför nu valt ut en liten outfit som jag tror kan bli bra, vad tror ni?

Likes

CommentsMedan pojkvännen är iväg och mekar så sitter jag med naturkunskapen i högsta hugg, tackar en fin vän som hjälper mig på traven! Vi har nämligen energiprov antingen nu på fredag eller på måndag så jag måste fixa detta annars blir det inget slut betyg!

Därefter kommer företagsekonomin, den är ännu svårare än det här men jag känner att den tar jag när jag är klar med detta. Att ta det enklare först har alltid fungerat gör mig, man får som ett flyt då och vill då plugga lite till!

Slut skrivet, hade lust att skriva lite bara. 

Likes

Comments

Vad jag känner just nu är att jag bara vill bort från ungdomen, jag vill växa upp lite och inte ha alla dessa jobbiga och pressade dagarna. Jag känner just nu att jag hatar att vara tonåring, alltid sån jävla press på hur man ska vara, hur höga betyg och hur jävla bra man jämt ska vara i skolan. 
All denna stress tar skiten ur mig, jag vill bara växa upp, tjäna mina egna pengar och bilda familj och bygga upp ett hus på landet. Drömmen vill jag ska komma fram nu för jag står inte ut med allt det här.


Likes

Comments

Idag har det varit en känslosam dag. Vaknade upp och insåg att jag verkligen skiter i skolan då jag mådde så kasst, men tog inte lång tid förrens jag insåg att vi har NP i svenska.. fan också. Jag gjorde provet vilket kändes lite upp o ner sedan åt vi lunch, tog därefter faktiskt bussen hem.

När min pojke kom hem så sa han en väldigt positiv grej.Jag har fått mejl från mc donalds om att jag gick vidare på intervjun och att de är preliminärt intro den 17onde. Jag trodde det var gruppintervju men oj vad fel jag hade, allt detta betyder att jag är anställd.

Där blev min dag så mycket bättre! Nu sitter jag i soffan med blandade känslor, glad över jobb men det känns som en öroninflammation är på gång...

Likes

Comments