Header

Mood&Things

Heii! Først av alt vil jeg røpe vinneren av giveawayen jeg hadde pågående hvor du kunne vinne et deksel fra caseapp.no. Var mange påmeldte, noe som er kjempe gøy! Jeg bruker alltid random.org slik at det blir helt rettferdig. Den heldige ble Helene! Du vil snart motta en mail med gavekort koden. Gratulerer! Til dere andre, skulle du ønske å kjøpe et deksel får du tyve prosent rabatt ved å bruke koden CINDYL20 ved kassen.

Videre til overskriften! Jeg er virkelig reiseklar. I går fikk jeg en utrolig gøy overraskelse, og det var nemlig en tur til Danmark med overnatting til helgen! Det var mamma som slo til med denne turen, så da blir det oss to pluss mine to søstre. Wii, som jeg gleder meg! Blir deilig med en liten mini vecation.

Dk, here i come

Såå klar med det rosa passet! Hihi

Skal noen av dere ut på tur i nærmeste fremtid? Ellers må dere ha en fin dag videre, så snakkes vi! Klem x

x Cindy

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

.  .  .  .  . 

Klokke Gullfunn - Topp Bikbok - Bukse Ginatricot - Sko Match

Elsker mitt nye klesplagg i garderoben, min nye gule genser. Hadde lyst på den helt siden den kom i butikk, men visste at jeg egentlig ikke hadde bruk for en ny topp. Slik som det ofte er med alt det andre jeg også kjøper! Haha. Akkurat denne måtte jeg bare ha, gikk tross alt å tenkte på den fine genseren og fargen en good stund. Kommer til å bli mye brukt fremover - både hjemme, på jobb og ute på byen. Fargen er jo bare helt herlig💛 Elsker alle vårfargene som begynner å komme inn i de fleste butikker nå for tiden! Nå må bare været gjøre det samme.

Har blitt skikkelig dilla på gule klær i det siste, venter til og med på en lyse gul genser fra Junkyard! Ååh som jeg gleder meg til å motta den. Er ikke mye jeg har i garderoben i den fargen, men begynner å bli mer etter hver shopping runde. Haha, neida - Joda.. Veldig typisk meg! Ellers ha en nydelig Onsdag, dere! Klem x

x Cindy 

Likes

Comments

Mood&Things

Before

Jeg har klippet meg kort! Planen var å egentlig ha en lengde rett over skuldrene, så jeg sa at hun kunne klippe det slik når det var rett. Men det jeg ikke tenkte på var at i frisør språket er over skuldrene faktisk over.. Jeg tenkte absolutt ikke over det fordi jeg hadde en plan og tenkte bare at det heter over skuldrene når håret ligger litt på armen. Men dette var jo bare min feil som sa det på en utydelig måte!

After

I starten var jeg lite fornøyd, men tror bare det var fordi jeg var litt sjokkert over lengden. Men syntes egentlig det også er veldig fint! Håret er friskt og alle slitte tupper er borte. Folk rundt meg syntes også det var fint, så da velger jeg å høre på dem! Hehe. Blir jo noe jeg venner meg til. Hvem vet, kanskje jeg ender opp med å digge frisyren og vil ha det slik flere ganger. Vil gjerne ha det litt lengre sånn i forhold til når mine naturlige krøller er der, men ellers funker det!

x Cindy

Likes

Comments

VINN ET DEKSEL!

I samarbeid med caseapp

Hva med et nytt deksel fra Caseapp.no? Jeg er nemlig så heldig at jeg får dele ut er gavekort til en heldig leser! I tillegg får dere alle sammen tyve prosent rabatt ved å bruke koden CINDYL20 ved kassen. På caseapp kan du velge om du ønsker et eget designet cover eller et ferdig. På bildene over ser dere mitt som kom for bare noen dager siden, dette var et som lå på deres nettside. Dere har kanskje sett lignende bilder i interiør butikker? Syntes de er utrolig kule! De finnes også i flere varianter.

Til giveawayen! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med og legge igjen emailen. Dette er slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Ellers må du gjerne gi en like på innlegget og titte innom caseapp på Facebook her. Min profil kan dere se her om dere skulle få lyst til å se!

Vinneren trekkes om noen dager. Lykke til! #giveaway

x Cindy

Likes

Comments

News

🖤 🖤 🖤

Sjekk denne klokken! Er virkelig blitt min hverdagslige glede. Hadde ønsket meg en fin klokke i fargen gull og sett på akkurat den jeg nå har. Var en dag hvor mamma var med og så at jeg kikket på den fine klokken her - også fikk jeg den av mamma og pappa til bursdagen! Heldige meg❤️ De vet det med å finne de perfekte tingene!

I dag dere, nå er det endelig helg og kanskje vinterferie for mange? Planen min er å unne seg litt ekstra godt og dra på byen med noen venner. I ukedagene prøver jeg å holde meg unna godteri og andre usunne ting. Men når helgen kommer er det absolutt lov å kose seg med godteri og den slags. Hva skal dere i helgen?

x Cindy

Likes

Comments

Vi mennesker, vi er utrolig forskjellige. Har tenkt litt i det siste på hvordan vi egentlig oppfører oss mot andre. Vi har de som alltid har en hjelpende hånd. Vi har de som totalt overser alt og alle, bortsett fra en selv. Vi har de som står å synger eller spiller musikk på gaten for å tjene penger. Vi har de som tror de er bedre enn andre bare fordi de har mye penger. Vi har også de som har en vanlig jobb og ellers en normal hverdag. Pointet er at vi alle sammen er forskjellige på hver sin måte, noe som selvfølgelig er bra. Men har lagt mye merke til hvordan folk oppfører seg mot fremmede mennesker på enten butikken eller gaten. Folk velger å ignorere folk om de for eksempel mister lommeboken, busskortet eller andre viktige ting. Nå snakker jeg selvfølgelig ikke om alle der ute - men mange. Jeg opplevde en gang det var mye snø i luften og jeg gikk fort til busstoppet hvor jeg måtte vente noen minutter på bussen. Jeg la hendene i lommen og skulle ta opp øretelefonene fra samme plass jeg hadde busskortet mitt. Uten at jeg visste det falt kortet ned på bakken. Rundt meg stod det mange folk, men ingen tok opp busskortet for å gi meg det. Etter et par minutter kom en gutt fra den andre siden på busslommen for å plukke det opp og si ifra om at jeg hadde mistet det. Det satt jeg veldig pris på. Men hva tenkte de rundt meg? Tenkte de at jeg la det der med vilje? Noen mennesker skjønner jeg meg absolutt ikke på.

Rundt på gaten sitter mange tiggere, noen kommer helt opp i deg for å tigge etter penger. Jeg selv har valgt å ikke gi noe, det må jeg ærlig innrømme. Men syntes det blir for masete når de står rundt deg helt til du nesten gir opp og gir dem penger, eller om de nærmest følger etter deg. Dette blir for mye. Hadde de spurt om å få en banan eller et eple fra butikken hadde jeg sett på dette som noe helt annet og heller gitt dem det en gang. Hvem vet hva pengene de får går til? Man hører mye rart rundt akkurat dette, men er noe jeg ikke går å tenker på hele tiden. Lar det heller være. Kanskje du har et helt annet syn på dette! Vi er tross alt forskjellige.

Ellers er alle unike på hver sin måte, alle har hver sin sjarm - og det elsker jeg! Syntes bare at folk skulle vært mer oppmerksomme og mer hjelpsomme om folk trenger det. Ser du noen miste noe, plukk det opp da vell! Går personen lengre bort fra gjenstanden som ligger på bakken, løp etter hun eller han. Det har jeg selv gjort og føler meg så bra i etterkant! Det beste er å glede andre.

x Cindy

Likes

Comments

Mine topp 2 favoritt jakker. Jeg har utrolig mange forskjellige jakker til forskjellige årstider. Nå som våren "nærmer" seg har jeg to absolutt favoritter jeg gleder meg til å bruke mer. Har vell egentlig tre, da jeg fikk en veldig fin jakke til bursdagen. Men den vil jeg vise dere senere! Nå bruker jeg nesten bare svea, i og med at det er såpass kaldt ute. Kjenner jeg er skikkelig lei av kalde dager hvor det snør en hel del, mens det dagen etter regner og slapsen strømmer på. Er bare kjedelig! Er vanskelig å vite om man burde ta på høye støvler eller et par varme sko. Håper det snart blir mildere i luften og flere solrike dager! Jeg foretrekker å reise til snøen på hytte og/eller skitur, så for meg kunne snøen holdt seg på fjellene Minus desember! Da elsker jeg det hvite ute i naturen. Er jo utrolig vakkert når snøen legger seg på trærne og alt er hvitt. Men kun i juletiden, hehe.

Her ser dere mine fav jakker for våren akkurat nå:

MESSAGE

ZARA

Farger er noe jeg er veldig glad i, selv om svart også funker fint til mange anledninger. Ender veldig ofte opp med en litt røff jakke med en kul eller søt farge. Den grønne jakken har jeg også i rosa, noe som passer perfekt til litt varmere dager eller et lyst antrekk. Den blå er helt topp til litt kalde og vindfulle dager. Passer også veldig fint til de fleste lette antrekk! Ellers digger jeg stoffet på dem begge, og er utrolig behagelige på.

Likes

Comments

Mood&Things

Da var vi på Valentines day! En dag som er super travel på jobb, men veldig gøy. Er ekstremt mye roser og andre buketter som går ut i dag - og mange glade kjærestepar som mottar det. Er utrolig koselig å jobbe på dager som dette, spesielt siden mange av dem har mye glede å spre og et par smil på lur.

Nå har ikke jeg noen kjæreste, men har kapret en venninne for film, vin, jordbær og smeltet sjokolade mot kvelden. Jordbær dyppet i smeltet sjokolade er HEAVEN. Elsker det. Bare for gøy gjør vi denne dagen ekstra moro for oss selv, spesielt siden kjæresten til hun jeg skal være med er i militæret og jeg er singel. En skikkelig etterlengtet jentekveld! Hvem trenger vell en valentine når man har sin bestevenninne rett ved?? 

I går tjuvstartet jeg med Valentines day hvor jeg rett og slett tok et digg bad med en knall rosa badebombe med lukt av bringebær, mokai i glasset og litt chips ved siden. Serie ble det så klart også. Følger med på Riverdale, en veldig spennende serie! Anbefales på det sterkeste om du liker spenning, drama og romantikk.

Chillin

Med roseblader på toppen av vannflaten hadde det vært prikken over i-en! Kanskje et tips til deg om du ønsker noe gøyalt og kreativt for dagen? Badebomber finner du også i flere farger og lukter! Akkurat min er kjøpt på vårt hus, en interiør butikk i Lyngdal. Regner med du får tak i slike på mange forskjellige plasser. Just love them

Q - hva er deres planer for dagen?

x Cindy

Likes

Comments

INNAFOR MED PIZZA PÅ EN NORMAL MANDAG? MED DENNE JENTA ER DET ALLTID INNAFOR🍕

Hvorfor ikke ta seg en digg lunsj når vi først hadde fri begge to og kunne finne på noe koselig? Akkurat det gjorde vi! Ble en pizza på menyen, noe som absolutt falt i smak! I tillegg til den gode maten var det utrolig koselig å tilbringe dagen med min søte lillesøster🌸 Dere så kanskje innlegget fra i går hvor vi var turister i egen by? Da måtte vi selvsagt avslutte turen med et restaurant besøk! Hihi.

x Cindy

Likes

Comments

Fun&More

. . . . . . . .

Tourists

BAE

Turister i vår egen lille by, Lyngdal. Solen lyste på i dag, så en bytur måtte det bli. Jeg har dessverre vært syk hele helgen og kjenner jeg ikke er helt i form enda.. Men noe frisk luft vil aldri skade! Så da ble det en liten turist tur hvor vi gikk til blant annet hengebroen. Er så utrolig fint når isen ligger knekt oppå vannet sammen med hvit snø. Ble også nye solbriller på oss begge to! Vi kjøpte et par billige på Lindex, som også var veldig fine! Disse vil nok bli mye brukt. Håper på mange flere fine og lyse dager fremover! Hadde absolutt ikke gjort noe med varmere dager i tillegg, kjenner det skal bli herlig.

x Cindy

Likes

Comments

Instagram@cindyllb