Hej! Idag var det inget speciellt. Jag var hemma och tar det lungt. chattar med kompisar. Senare på kvällen mys jag lite och tittade på olika bra filmen. Imorgon ska jag bara tar det lungt. kanske in till stan kolla runt. Men annars inget speciellt att göra imorgon. vi ses nästa inlägg! God natt. hej då!

Likes

Comments

Hej! jag var lite upptagen med saker under Fredag och Lördag. I fredags var det lungt förmiddag. jag åt lite mat och senare packa jag ner badkläder och osv. sen åkte jag till Gustavsvik Äventyrbadet. Där hade jag jättekul! sen åkte jag till min storebror och åt Kroatiens mat. Det var jättegod mat! sen åkte jag hem vid runt 8 - halv 9. Var jättetrött efter en lång dag! Jag går direkt till sängen och somnade. Lördag var en lugn dag. sen städa vi hela familjen hemma och jag städa min rum. sen går jag och min mamma till affär och handla till myskvällen. det var dåligt väder. Regnar hela dagen. Sen fixar vi till myskvällen och tittade på olika bra filmen. Vid runt 01.00 -01.30 kommer min storebror hem från en vecka och 5 dagar i lappland sommarstugan. sen pratade vi om vad han har gjort i lappland. Vi pratade om nästa sommar ska vi åka och stannar i sommarstugan i 1 månad. ja det var allt jag ville säga. nu ska jag går och lägga mig! vi ses imorgon! hej då!

Likes

Comments

Hej! jag vill börja bloggar för att alla min vänner börjar med blogg. Så jag vill också prova börjar med blogg. här kommer jag att skriver om allt möjligt  och mig själv oxå. jag kommer skriva varje dag eller när jag har tid/vill skriva. vi ses i nästa inlägg! Hejdå! :)

Likes

Comments