Catchar upp med Jag-listan

Hittade denna superroliga lista hos Felicia och tänkte att denna passar super att fylla i under kvällens amningsmaraton, here we go!

Jag gör: äntligen ett blogginlägg! Jee! Lilltjejen har fortfarande hela min uppmärksamhet om kvällarna, men nu har vi semester här i gården så jag ska nog få nerpiltat förlossningen i ett inlägg här snart.

Jag kan: bli lite för obrydd på intagramstories ibland hehe.

Jag köper: det mesta jag kommer på att jag behöver secondhand ifall det är möjligt. Vi har sökt i över ett år efter de rätta hyllorna i matsalen, och sökningen gav resultat, det gäller att ha lite tålamod så finner man nog det man söker förr eller senare. Ni ska få se dem snart!
#secondhandiförstahand

Jag borde: rensa en hel massa lådor i källaren, och i samma veva ta ett loppisbord. Tid finns inte till något av dem.

Jag måste: städa undan i köket varje kväll före jag somnar, annars börjar dagen på fel sida, i de fall jag inte hinner på kvällen brukar jag kunna rädda upp situationen med att städa sålänge morgonkaffet rinner.

Jag tycker: otroligt mycket om grönt i inredningsväg just nu, börjar hitta hem i inredningen påriktigt tycker jag.

Jag tänker: gå på minst ett loppisrace ännu i sommar! Loppiscravingen har aldrig varit mer påtaglig.

Jag äter: mycket gärna Antons pizza. Han har nördat in sig på ”riktig” pizza under karantänvåren.

Jag dricker: aldrig lemonad eller nåt kolsyrat överhuvudtaget. En alkoholfri öl kan jag dela med Anton efter barnen somnat men öl ur kran tackar jag oftast nej till. Iskallt vatten och kaffe däremot, mm!

Jag behöver: inte alls mycket sömn för att vakna pigg, jag är så mycket en kvällsmänniska man bara kan bli.

Jag lyssnar
: på en ljudbok just nu. Sofie Sarenbrant, vila i frid.

Jag drömmer: om att isolerad
kvisten till hall, ett badkar, en dörr ut från köket till en stor terass, listan kan jag fortsätta på hur långt som helst, men viktigast av allt är jag så löjligt lycklig precis som det är just nu också. Vi är friska, barnen är glada och min man står stadigt vid min sida. ❤️

Jag längtar: efter att tapetsera matsalen och renovera klart de nya hyllorna! Som jag längtat efter att göra om lite här hemma.

Jag använder: diadem vareviga dag, karantänpannluggen växer snabbt ut som tur..

Jag blir: tårögd varje gång Charlie säger ”hon e så fin, mamma” eller pussar henne på kinden, smeker henne på magen eller kramar om henne i förbifarten. Han visar så mycket kärlek mot sin syster! ...och inga aggressioner alls hittills *knack i trä*.

Jag brukar: spela hayday då jag sitter och ammar. Älskar telefonspel! Lagom o-produktivt för min produktiva hjärna.

Jag tittar: på youtube rätt sällan numera.

Jag läser: aldrig böcker, det bokstavligen pirrar i mina händer då jag försöker. Hela jag skriker SKAPA NÅNTING och så lägger jag på den som ljudbok och sätter mig o syr eller stickar istället.

Jag vill: fortsätta blogga, men just nu blir det inte många inlägg, som tur har det absolut inget med min inspiration och skaparglöd att göra - bara tidsbrist, så jag kommer tillbaka till mitt vanliga bloggtempo förr eller senare, barnen växer ju och blir äldre(som tur). Tills det blir det nåt inlägg här och nån bild där.

Gillar

Kommentarer

Felicia,
Ååh, så roligt att läsa dina svar 🥰
feliciahblogg.webblogg.se