Nu bliver det personligt.
I kender mig ikke, men det kommer i til nu. Her får i en masse facts omkring mig.

1. Jeg er et kæmpe Snapchat menneske. Stort set alt min kommunikation foregår der. Dog bruger jeg også en del tid på messenger, meeeeen Snapchat vinder!
Min snap er Cindy96, hvis det har interesse.

2. Jeg er et serie menneske. Elsker at ligge under dynen med en kop te og se serie dagen lang. Jeg er typen som ser en sæson på 2-3 dage.
Riverdale er min obsession for tiden. Hvis det stod til mig, så skulle resten af sæson 2 offentliggøres. Jeg hader, at man skal vente en hel uge på et nyt afsnit. Nu skal jeg faktisk vente en uge mere, fordi det er Thanksgiving.... (WHY?!?) 2 uger uden Riverdale....

3. Jeg har fået et lille "teen chrus". Det er nemlig KJ Apa og ja også kaldet Archie Andrews fra serien, Riverdale. Damn boi. Han er såååååå flot. Hans krop er mmh, perfect. Kunne kigge på ham dagen lang.
Har altid haft et eller andet med rødhårede, men KJ Apa slår alt.4. Jeg elsker musik og jeg hører det gerne hele dagen. Når jeg finder en rigtig god sang, så bliver den spillet på repeat, indtil jeg bliver vanvittig træt af den.
"Know no better - Ft. Major Lazer, Travis Scott, Camila Cabello & Quavo". Den sang har jeg hørt siden den 04.08.2017 og guess what?!.... Jeg hører den stadigvæk. For en måneds tid siden fandt jeg en ny udgave af den, nemlig et remix med, Afrojack.
Det er lidt vildt, at den sang ikke har gjort mig vanvittig endnu, LOL.

5. Jeg ELSKER Disney film. Jeg er kæmpe fan af Disney og NEJ, man bliver aldrig for gammel til Disney.
Det er de eneste film, jeg sådan rigtigt gider at se og kan se igen og igen. Løvernes konge, er uden tvivl min ynglings Disney film.
En anden animationsfilm jeg elsker er, Anastasia. Den er dog ikke lavet af Disney, men den er vanvittig god og ikke mindst ligeså god, som mange af Disneys film. Ligesom Disney, så kan jeg se Anastasia om og om igen. Har set den 100 gange, hvis det kan gøre det.6. Jeg hader genbrugsting. Jeg vil faktisk mene, at jeg er bange for genbrug. Kan ikke lide tanken om, at jeg ikke ved hvem der har haft det før mig. Tænk hvis personen ikke var hygiejnisk, tanken dræber mig.
Jeg kan ikke gå ind i en genbrugsforretning uden jeg bliver dårlig. Jeg vil hellere stå udenfor og fryse, end at gå ind i butikken. Wierd - yes I know...

7. Jeg har nok en form for OCD. Jeg vasker hænder 700 gange om dagen. Vasker stort set hænder hver gang jeg har rørt ved noget. Jeg har svært ved at røre ved et dørhåndtag. Jeg har svært ved at sætte mig ned hos folk, hvis de bor meget beskidt. Det gør mig dårlig indeni.

8. Jeg ELSKER sushi. Kunne helt seriøst spise det morgen, middag og aften. Det er så lækkert! SUSHI ER LIFE - og sådan er det.

9. Jeg kan ikke svare på om jeg er katte eller hunde menneske. Jeg synes de er lige cute og kunne vildt godt tænke mig en af hver. Desværre må man ikke have hund i min lejlighed, så det bliver svært.

10. Jeg hader når folk knækker fingre, hænder, albuer, nakke osv. Lyden giver mig gåsehud og jeg bliver mega utilpas.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog!

Jeg ved at du er havnet på min side. Noget tyder på, at du er lidt nysgerrig efter at vide hvem jeg er? Det går jeg næsten ud fra, nu hvor du er klikket ind på min blog.

Hvem er jeg?
Mit navn er Cindy. Jeg er en 21-årig ung pige, som længe har gået med ideen om at blogge og starte en Youtube kanal. Min hverdag er meget stille og rolig. Jeg arbejder som tjener og træner en masse. Når jeg ikke arbejder eller træner, så bruger jeg gerne min tid på Youtube. Faktisk oprettede jeg denne blog, fordi jeg har brugt hele dagen på at se på Beauty-bloggere på Youtube. Jeg har en kæmpe passion for make-up og ikke mindst Beauty-verdenen, så hvorfor ikke prøve at blive en del af den?

Hvad vil du med din blog?
Jeg vil vise dig mit lille univers, som jeg lever i. Som jeg skrev tidligere, så er jeg stor fan af Beauty-verdenen og vil gerne være en del af den. Jeg vil dele mine erfaringer og oplevelser med jer. Jeg vil dele mine ord med dig. Jeg vil være med til at give dig og folk noget at tænke over. Måske kan jeg svare på noget, du ikke ved og i sidste ende vil jeg egentlig bare være med til at sætte et smil på dine læber. Min blog kommer ikke kun til at handle om Beauty verdenen. Der skal være plads til det hele. Min hverdag, mine tanker, mine følelser, humor, kærlighed, mad, træning og ikke mindst sjov og ballade.

Jeg er glad for, at du tog et kig ind på min blog og jeg håber vi ses igen :)


Likes

Comments