Till dig som mår dåligt!

Jag vill att du ska tänka på att vi alla kämpar mot något, vi alla har både bättre och sämre dagar och vi alla visar det på olika sätt. Vi kan aldrig veta vad som händer i någon annans tankar eller vad någon annan går igenom, ingen kan veta det. Vi kommenterar alla från deras utsida från att de ler eller från en bild som vi ser på deras sociala medier eller till och med från vad det har för materiella föremål. Vi kan tro ibland att alla andra har det perfekta livet och att det är något som vi också skulle behöva sträva efter fast vi till och med egentligen vet sanningen om att nästan alla om inte alla av oss har något problem i våra liv och att ingen lever som en dans på rosor.

Vi gör som vi tror att någon förväntar sig av oss eller som normen säger dvs, vi kämpar för att ständigt vara motiverade och produktiva vilket är väldigt svårt, för det första så måste vi ljuga för oss själva och samla en massa stress på våra axlar och för det andra så vet vi att i längden så blir det inte några bra resultat.

Vårt värde hänger inte fast på märkeskläder eller hur rika vi är eller hur bra vi är på att dölja oss själva och spela någon annan.

Det du har gått igenom eller varit utsatt för eller upplevt eller det som har påverkat dig och hur känner och tänker eller hur du kanske är som person idag, det har hänt men då vill jag säga till dig att du måste själv bestämma om du ska fortsätta tänka på det negativa eller om du ska gå vidare och titta framåt. Nu säger jag verkligen inte att det är lätt men bara du kan få dig själv upp igen, du är din egen chef.

Tänk på de underbara människorna som får dig att le och skratta ens en gång till och glöm inte bort hur otroligt älskad du är från många personer i din omgivning. Var stark och ta kontroll över din egen framtid och lär dig att älska dig själv så kommer andra människor att se upp till dig och hur du strålar med solen.

Det jag vill att du tar med dig av det här inlägget är att alla har något problem, var det sen stort eller litet så vi alla kämpar mot något. Komihåg du kan inte se under det hårda skalet dvs, fast en person skulle vara hur glad som helst så kan personen må hur dåligt som helst. Så stötta och respektera varandra i alla situationer, ta inte allt som en självklarhet och jämför dig absolut inte med andra. Bli bekväm i dig själv och bygg din personlighet till precis sån som du själv vill vara.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Så himla viktigt inlägg!!nouw.com/malinhardstahl
cinalaurla
cinalaurla,
japp! Jag tycker att alla borde stanna upp och sköta om sitt välmående, KRAM <3nouw.com/cinalaurla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229