Teater, fika och chill

Innehåller affiliate-länkar

Kvällen började med att jag mötte min mamma i stan fem tiden och sen for vi och fika till starbucks. Jag tog såklart min gamla favorit chocolate cream chip, hihi. Sen började vi och röra oss mot svenska teatern och när vi äntligen hade kommit till rätt våning efter små problem så kunde vi slappna av och diskutera en stund. Pjäsen "pappan" började sju och den tog två timmar med en paus och lite kakor samt läsk. Pjäsen handlade om en punktlig äldre man som tyvärr har tappat minnet och som bodde ensam i en lägenhet men som hela tiden tappade sin klocka och påstod att han inte kände personer som han tidigare hade sätt. Han säger hela tiden väldigt bestämt och tydligt att han klarar sig alldeles utmärkt själv men hans dotter hade inte samma åsikt. Varför reagerar han som han gör? Skrivaren till den är Florian Zeller och skådespelaren Asko Sarkola.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=o_gQSdOfbIw

Min personliga åsikt är att den var helt super bra gjord och det var faktiskt en humoristisk pjäs men också intressant och det var spännande att förknippa själva pjäsen med psykologiska metoder och fundera på sånt som man lärt sig i skolan om minnessjukdomar och vad som händer i hjärnan och så vidare.

Tack för en fin dag av kvalitetstid!

Jag är så tacksam till min mamma som ordnat tid för mig och gav mig möjligheten att fara ut på teater med henne <3

Resten av helgen blir det nog bara läxläsning att läsa på boken och att skriva en essä. Fan vad taggad jag är på att det snart blir måndag igen och att ha skola och sen på kvällen får jag ÄNTLIGEN vara med den bästa.

Ha en trevlig fortsättning på helgen och kämpa med skolan och jobbet för snart blir det påsklov!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så härliga bilder! Kramnouw.com/malinkirstine
cinalaurla
cinalaurla,
Tack Malin! Kramnouw.com/cinalaurla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229