Sommarlov och bloggtorka

Hej fina ni! Allt bra?

Jag hade tänkt uppdatera i ett inlägg närmare midsommaren om vad som händer i mitt liv och varför jag har varit så oaktiv på bloggen men hade ingen motivation.

Jag har haft sommarlov nu i över en månad och ärligt sagt så har jag inte gjort någonting. Jag är så van att vara ute och spela fotboll eller på stugan och simma eller bara ta en massa danslektioner men nu i år har jag inte möjlighet till det.

Jag längtade till sommarlovet men nu när det väl är lov så känns det inte bra, det känns verkligen inte som förr. Nå men jag tänkte nu ändå visa lite med hjälp av bilder vad jag har gjort under en månad.


I början av juni låg jag mycket bara i sängen och läste böcker. Jag var som en "hjälpledare" i mitten av juni på världens finaste ö lite utanför Nordsjö i Helsingfors. Helt i slutet av månaden så var jag på en mini kryssning till Tallinn tillsammans med hela familjen, vilket var helt kul!

Jag blir bara ledsen när jag tänker på att det faktiskt är sommarlov och ser en massa bilder där andra är på festivaler och hänger med kompisar och gör en massa kul. Visst kan jag också göra det men det känns ändå annorlunda det känns inte alls som de tidigare åren. I jämförelse med sommaren 2018 så var jag hela juni i Australien med min faster och verkligen njöt av livet och nu sitter jag hemma i min säng och spenderar den mesta delen av tiden alldeles ensam. Men nu ska jag sluta klaga och bara höja humöret lite, allt är ändå inte skit!

Jag har ändå många fina människor i mitt liv och många fina dagar har också rymts med till det här lovet <3

Jag ska göra mitt bästa för att bli aktiv igen men innan det försöker jag lyfta upp mig själv. Jag vill förresten passa på att tacka för alla otroligt fina kommentarer som jag fick på mitt förra inlägg, TACK <3

Vi hörs, Kram!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

idylliskt
idylliskt,
Ifall du vill hitta någon tröst i tråkigheten av att sitta hemma, så kan jag LOVA dig att du kommer bygga upp en otroligt djup kännedom för dig själv under denna period. Inte minst om hurudan du är då livet inte är som bäst, men att du dessutom klarar av såna tuffa tider. Att tillåta dig själv vara nedstämd p.g.a. vad du går igenom är minst lika viktigt som att komma ihåg hur stark du är <3 Kram på dig!nouw.com/idylliskt
cinalaurla
cinalaurla,
Tack fina fina du! Du gjorde verkligen min dag bättre <3nouw.com/cinalaurla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229