Festivalvibbar

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

I lördags var jag på wknd festival i Helsingfors tillsammans med mina två bröder. Vi bestämde några veckor innan på måfå att vi skulle kunna fara till festivalen. Det var nog absolut sommarens bästa snabba beslut vad jag har gjort. Vi startade alla tillsammans hemifrån mitt på dagen och var framme vid 13. Där var helt massor med människor redan då men eftersom jag har rullstol så fick vi gå förbi alla och kom väldigt snabbt in på området.

Vi var alla lite störda när vi fick höra att Swedish house mafia inte kommer att uppträda men det blev bra i allafall fast vi inte gillade musiken så himla mycket. De tre bästa som uppträdde var Alan Walker, Evelina och Alesso. Vi hade en helt jätte underbar dag och skrattade massor till egentligen helt knäppa saker men det var så roligt att se alla glada och ha tid med sina bröder <3

Ganska bra måst musiken också ha varit att vi orkade vara där ända tills 23.00

Jag hade på mig en svart bikini överdel, en glittrande skjorta och en neonfärgad regnkappa knyten på midjan ifall att det skulle ha börjat och regna men det gjorde det verkligen inte, utan solen sken och den var över 25 grader. Till det hade jag ännu svarta stövlar. Min hela outfit passade till och med ihop med stolen, hihi!

Tack för att ni orkar läsa och stötta med fina kommentarer <3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men gud så underbart!! Så himla snygg outfit du bar också, äkta festivaloutfit!! 😃idanilssonphoto.se
cinalaurla
cinalaurla,
Så snäll du är, tack 😊nouw.com/cinalaurla
Emma Engström
Emma Engström,
Åhh det låter så galet roligt alltså!! Så skönt att det inte blev regn också 😃 Kram nouw.com/emmaengstrom
cinalaurla
cinalaurla,
Det var verkligen skönt! Kram 😊nouw.com/cinalaurla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229