Header

Nu har skolan slutat för några veckor sedan, sommarlovet har börjat för mig och jag har fullt upp under sommarlovet!

Jag har varit på mitt landställe och inte gjort direkt mycket dära.

Jag har varit just på Partille cup, en handbolls cup. Jag går i Tyresö Handboll f00, det är ett bra lag. För dem som inte vet hur det funkar så spelar man först matcher i den grupp som man har fått. Vi kom 1:a i våran grupp. Vi fick möta 4 norska lag och ett danskt. När man har spelat klart gruppmatcherna så blir det slutspel. I slutspel så är det vinna eller försvinna, sen finns det A-slutspel och B-slutspel. A-slutspelet är för de 3 bästa i gruppen, mitt lag gick dit. B-slutspel så är det för dom som int kom till A-slutspel

När mitt lag spelade i slutspelet mot ett norskt lag så gjorde mitt lag 3 mål på 1 minut. Vi gick till kvartsfinal och förlorade mot ett danskt lag.

+ En rolig grej var att jag fick beröm av de flesta tränare. De tyckte jag var en väldigt duktig målvakt👏

Just nu så sitter jag och i en soffa på landet.

Snart så sticker jag till Turkiet, Trevligt!!🍹🍻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde den här igår men den kommer upp idag

Likes

Comments

Jag och Sandra gjorde denna för jätte länhe sedan men nu så kommer den upp! Kik: cilla1102

Likes

Comments

Skolan har börjar för mig, den kanske började för 1-2 veckor sedan. Men jag har bara fått två läxor faktiskt och det är inte några svåra, eller Spanskan kan vara lite svår för att man ska kunna 20 ord.

Men annars så är det kul att träffa sina kompisar igen! Så just nu kollar jag på en film med min pappa och det är en thriller. Det är en sman som kidnappar barn från en stad. Den är ganska spännande om man säger så, namnet kommer jag inte ihåg och kan inte kolla just nu. Men om det är någon som undrar så är det bara att fråga i kommentarerna.

Men ska kolla vidare så, jag upptaderar lite då och då. Hej då♡

Likes

Comments

Fredag:
Jag var och spelade fotboll med 3 killar. Jag skadade min fot där, den typ böjdes på ett konstigt sätt. Men efter det så var jag bara hemma och chillade.

Lördag:
Jag var i Farsta centrum med Sandra och hon handlade och inte jag👎 Men hon köpte kläder och saker. Vi fikade och pratade, sen så åkte vi hem. Det var ganska roligt. Sen så var Sandra och jag hos mig och pratade.

Söndag:
Jag var med min moster och vi skulle åka in till stan och sälja böker och pengarna skulle gå till Fian. Ni som inte vet vad Fian är så är det kampen mot hunger och en bok kostade 30 kr och vi samlade ihop 5000 kr😊👍

Likes

Comments

Jag har tränings värk i hela kroppen. Låren, armarna, magen, ryggen och rumpan. Handbollen har startat igång och det är ganska roligt där.

Under denna vecka hittils så har jag bara kollat på tv och tränat. Men idag så ska jag vara Linnéa.

Jag vet att jag skriver korta inlägg, det är föf att jag inte har mycket att skriva. Så att ni vet det.

Likes

Comments

Kik : cilla1102

Likes

Comments

Jag har en data med massor av virus, det kommer upp en massa hela tiden då. Det är lite irriterande för när jag kollar på film så blir det bara så jobbigt, filmen fortsätter medan det kommer upp en massa konstigt reklam. 


Det där var inte ett reklam utan Rambo.

Mina katter får roliga smeknamn av mig ofta. Vi börjar:

 NIke = Tanten/ Missis Tant


Puma = Prinsessan

Rambo = Bambo

Har inte så mer att säga så ni fattar❤

Likes

Comments

Jaha på väg hem nurå! När jag är hemma så ska jag duscha och bara chilla. Ikväll så kommer Puzzel ( Pumas mamma ) bo hos oss ett tag. Ni kommer att se bilder på henne, hon är en Ragdoll, hon är en utställnings katt. Super söt katt är hon i alla fall.

Jag tror att jag ska kolla tv idag, det kanske blir så att jag kommer att vara med någon men det är inte säkert. Måste hitta någon då, men nu så är jag i Solna. Det är trafik just nu, jag hade det tråkigt så jag skrev ett litet inlägg.

Jag tänkte skriva ett till kapitel senare idag när jag är hemma. Det skulle vara roligt om ni skrev vad ni tycker om den och massor av tips på vad ni vill ska hända, jag orkar inte kolla på stavfel.

Upptaderar senare hej då!!♡♡

Likes

Comments

Jag har varit borta ett tag nu och då har jag inte kunnat blogga haft mycket fritid glömde blogga. Så hoppas att ni fattar♡

Men jag har varit i Skara sommarland och där har jag badat och åkt lite. Men i deras stugor ( som inte var stor alls.) Så fanns det i alla fall än kylskåp som är liten och den var kall. Dem flesta ställen brukar inte ha kalla kylskåp.

Jag är tillbaka nu och är beredd på att skriva om mina äventyr tillsammans med min familj och vänner.

Men denna vecka så har jag varit på landet och badat i Gillfjärden en liten strand och bara chillat.

Idag så har jag badat varit och handlat mat med familjen. Jag älskar när det soligt dem hära dagarna på landet perfekta bad vädret. Jag ska snart åka hem om två dagar.

Här är några bilder under där jag inte har bloggat♡♡

Likes

Comments