Dansk udgave 

Instagram er nok det sociale medie jeg bruger mest, både når jeg keder mig eller har brug for inspiration. Jeg kunne sikkert bruge flere timer på denne app, men i dag vil jeg gerne dele nogen af de instagrammers, jeg får mest inspiration fra for tiden.

Den første er en jeg har fulgt i mange år og jeg kan kun sige at hun bliver bedre og bedre: @Josehinehj

Jeg elsker hendes billeder, hendes beskrivelser og det hele passer bare sammen! Man kan virkelig bare ikke andet end at beundre hende og hendes stil. Hun er ret ofte ude og rejse så der er masser af inspiration af hente fra hende insta side. Derudover har hun en søster der laver de mest fantastiske smykker som hun næsten altid har på.

Den næste er måske har hørt om før, hun er stylist, verdenskendt influenter har blandt andet lavet noget samarbejde på hendes insta med mærker som Chanel, her er hun så: @emilisindlev

Hendes stil er noget mere farverig og hun leger ofte med forskellige mønstre på samme tid, dette er noget af grunden til at jeg beundre hende for hun kan virkelig bære det! og hun tør at springe ud i det mere "vilde" outfit.

Sidst, men ikke mindst: @evatheresaa

I kan måske genkende hende? Hun spillede den syge lillesøster Ida i Absalons hemmelighed (julekalenderen). I dag er hun ser hun så sådan her ud. Men der er ikke så meget andet at sige om hendes insta end; gode billeder, lækre steder & naturlig smuk. Hun lægger ikke lige så mange billeder ud som de andre 2, men tro mig de er værd at vente på!

Det var alt for i dag, og håber i kunne få lidt inspiration til jeres instagram.

God aften!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg er en pige på 19 år, og bliver 20 til marts. Jeg har pt sabbatår hvor jeg arbejder som piccoline 4-5 gange om ugen og ca. 1 gang om uge hjælper jeg til i en butik. Jeg skal ud og rejse til asien i ca. 2 måneder i år og planlægger også andre mindre ferier i løbet af året, dette er bland andet en af grunden til at jeg har startet min blog for at fortælle om mine oplevelser både i udlandet og hjemme. Derfor håber jeg på at kunne inspirerer andre med mine oplevelser og erfaringer. Jeg er selv en person der går meget op i kosmetik og de senere par år er jeg også begyndt at gå ret meget op i fashion, men jeg kommer nok primært til at skrive mere om kosmetik. Dog er min største passion at rejse, der er ikke noget jeg elsker mere end at opleve verden jeg bor i.


Likes

Comments

​Jeg er helt ny her på Nouw og vil derfor gerne deltage i #nouw30daychallenge for at få en god start på mit blogger liv, derfor er mine mål at få opstartet min blog samt udfordret mig selv til at blogge 30 dage i træk, der dermed vil hjælpe mig til at udvikle mig som person og på de sociale medier :) 

Hvis i også vil deltage og udfordre jer selv og udvikle jer så kan i gøre som mig, ved at klikke her: tilnouw.com/nouw30daychallenge

Men husk det er sidste chance i aften for at deltage, i konkurrencen kan i vinde en tur til paris 

God aften

Cilledanielsen

Likes

Comments

Instagram@cilledanielsen