Header

Okej, jag vet inte ens vad jag gör här. Eller jo, det vet jag nog kanske. Jag behöver ju någonstans att skriva av mig. Att få ur mig det som jag går och tänker på. Så tänkte ge detta ett försök, inte som en blogg, utan som en mer dagbok kanske?

Så nu då? Antar att rubriken är de första man läser? Ja, jag har blivit drogad och detta hände när vi var ute och backpakade i massa länder under våren och här befann vi oss i Filippinerna. Och HEMSKT var det. Så här beskrev jag det på facebook.

"Igår hände något som jag aldrig en skulle önska min värsta ovän. Jag och Isabelle befann oss på en partybåt en hel dag med underbara människor från vårt hostel, eller det var i alla fall det jag trodde. När vi befann oss på det sista stoppen med båten blev jag drogad. Någon stoppade ner något i min drink och tog sig rätten att ta bort all trygghet.

Det gick som jag tror bra. Tappade alla muskler och allt i kroppen, kändes som att hela kroppen bara la av. Kunde inte gå eller prata eller ens dricka vatten. Trodde på riktigt att jag skulle dö... Kommer inte ihåg någonting alls och allt var så himla obehagligt.

Isabelle och två underbara killar hjälpte mig in på sjukhus där jag fick dropp. Vaknade upp efter 5 h som medvetslös utan ett enda minne. Sjuksköterskorna sa att den drogen jag fått i mig förmodligen och mest troligt var spice, vilket är en av världens farligaste droger. Jag hade alltså otrolig tur som hade dessa människor runt mig när detta hände.

Tacksam över att allt gick bra och omtumlad över allt som hänt. Är under omständigheter okej och ska försöka njuta av slutet på den här drömresan. Tack alla ni som brytt er och hört av er. Ni är GULD. Och tack igen till min finaste Isabelle."

Egentligen är känslan obeskrivlig. Det går inte att sätta ord på den. Och det värsta är att ingen ens kan föreställa sig förutom de som varit med om exakt samma sak. OJ, vad jag googlade efter personer som varit med om samma sak, för att finna tröst. Det är också en anledning till varför jag skriver det här inlägget, för det är exakt det här inlägget som jag så febrilt sökte efter. Kanske kan jag hjälpa någon med just mitt inlägg.

Hur går man ens vidare efter att man varit med om detta? Vart hittar man tryggheten? Sanningen är den att jag vet inte. Jag vet inte hur man går vidare. Små steg antar jag. För när jag kom hem var jag fortfarande förstörd. Detta hände den 23e maj och jag kom hem 30e maj. Två helger efter detta var Summerburst. Fy. Fan. Otroligt tacksam över att jag gick dit med de jag gjorde, mina bästa bästa vänner. Jag tyckte absolut inte att det var kul att gå ut på klubben när jag kom hem. Det var SÅ ångestframkallande att jag trodde jag skulle spy. Jag gick ut nykter och köpte aldrig någon dricka. Om jag gick till en bar och köpte en drink släppte jag den aldrig med blicken, om jag släppte den med blicken kom ångesten och jag kunde inte dricka upp den.

Det bästa tipset jag kan ge är - gå inte ut, sätt dig inte på en bar om det ger dig ångest. Umgås med din familj, prata om det som hänt och försök beskriva känslan så gott du kan.

Jag FÖRSTÅR hur något sådant här kan förstöra en. Jag FÖRSTÅR känslan av att välja en hemmakväll istället för att gå ut, för att man behöver tryggheten. Jag FÖRSTÅR hur oförstådd man känner sig bland alla andra som inte varit med om det. MEN, det går över. Det blir bättre. Tryggheten kommer sakta men säkert tillbaka och till slut vaknar du upp en söndag morgon och känner lycka och trygghet. För det var ju faktiskt kul ute på klubben igår?

Första gången på 3 månader lyckades inte ångesten nå mig. Och WOW, den känslan. Har ni känt den? När man känner sig helt oövervinnlig. Jag älskar ju livet och allt som har med livet att göra. Klart dipparna kommer och man vet inte vart man ska ta vägen, men sen tar lyckan över. Mina vänner och min familj har hjälpt mig att få min trygghet tillbaka och jag känner att snart har jag vunnit över dem som valde att förstöra mitt liv.

DU ÄR STARK. DU KLARAR DETTA.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Längesen! Fick helt plötsligt någon inspiration för att lägga upp ett blogginlägg. Har inte ens skrivit om studenten??? Kanske kommer upp ett inlägg senare om det!! To be continued om vi säger så...

Kom iallafall hem för två veckor sedan från en veckas semester i Turkiet med min finaste Casper. Oj, vad vi hade det bra. Sol alla dagar och uppemot 40 grader varje dag, riktigt skönt! Med tanke på vädret idag funderar jag bara på att boka en sista minuten till något varmt land, tänk vad skönt!

Nu ska jag fortsätta jobba, hoppas alla ni mår bra. Ser att vissa ändå gått in på bloggen och kollat, vilket jag tycker är fantastiskt kul. Vi får väl se om jag kommer igång igen :))

Likes

Comments

Ni kan kanske gissa var jag varit idag?​ Jo, självklart hos min älskade och saknade ponny Hugo. Måste ju säga att jag blir alldeles varm i hjärtat av att se hur otroligt fin han har blivit och hur duktig Ellen är med honom. De är ett så himla fint ekipage att jag blir helt tårögd. Fina, fina ponny. Ett riktigt lyckopiller.

Likes

Comments

I onsdags var det dags för min studentskiva och OJ vad kul jag hade! Jag hade alla mina underbara och fina vänner där, så jag kan inte vara mer än lycklig just nu. Måste bara säga tack, tack till alla som kom och gjorde min kväll till den bästa. Livet leker verkligen.

Det får bli dessa kassa bilder med facebook-kvalité just nu innan jag får bilderna från Jessica. Så det blir ett inlägg med bara bilder från skivan efter mitt underbara och härliga påsklov som jag fick igår!

Likes

Comments

Okej, nu har Cilla tjatat tillräckligt på att hennes fantastiskt roliga bror ska blogga, soooo.

Chacha igen. Här i Karlstad är livet som vanligt, lite händelser ibland dock, såsom två tentor samt uppsatser. För er som satsar på att plugga, gör det, för man mååååååår.

Just nu är det tentaplugg som gäller, externredovisning, typ koncernredovisningar och sådant fantastiskt intressant.
Kanske ett litet för seriöst inlägg men är inte så rolig som sagt. Kommer senare att lägga ut hur man på bästa sätt tjänar pengar så kanske borde starta en blogg för mig själv som människor med adliga förutsättningar och ljusa framtider kan läsa. Google it.

Nej, som sagt, läs inte mina inlägg.

PS. Bilden kan ej hänföras till inlägget.

DS.

Likes

Comments

Jag åkte ju som jag sagt tidigare till Sälen i torsdags med Casper, Alice och Hampus för att bo i festaste stugan jag någonsin bott i. Sjukt fräsch var den! Kommer dock inte lägga upp några bilder på den tyvärr, förutom utsidan, då det finns massa dyra tavlor osv. Här ovan är bilder från den enda dagen med sol, så himla härligt!

Likes

Comments

Så otroligt sugen på en sån här brunch just nu. Är så hungrig och trött och vill bara sova och vakna till detta.

Likes

Comments

Sitter just nu vid matbordet hemma och jobbar på mitt gymnasiearbete. Det är ju i princip det enda som finns i huvudet just nu (!). Riktigt skoltrött är jag också, men nu är det fan inte långt kvar! Om en månad ska gyarbetet in, så ska försöka få klart det så fort som möjligt.

På torsdag åker jag till Sälen med Caspers familj + Alice. Ska bli riktigt härligt att komma ifrån skolan och Sthlm ett tag.

Kanske ska passa på att berätta om helgen? I fredags drog jag, Casper, Viktor och Amir till Emils för lite biljard. Både jag och Casper var riktig trötta och åkte hem strax efter elva.
På lördagen hade jag betydligt med energi (trots det kassa vädret). Jag och Gabbi tog oss in till stan för några drinkar och lite skitsnack, en tjejkväll helt enkelt.
Söndagen bestod av plugg och lite shopping med Hampus och Alice. Casper och Hampus skulle hitta skidkläder till Sälen. Sedan blev det middag hos mig med Fredrik som kommit hem över helgen.

En helt lyckad men ändå lugn helg! Nu blir det en plugg-vecka och sedan ladda inför alla studentskivor!

Likes

Comments

cillanilssons