Fråga: Hej! Kul att läsa om Vicing också!😄 Undrar om dom har någon koppling till Gran Canaria (släkt, vänner, har varit där många gånger osv) och om hans föräldrar fick något jobb erbjudanden eller bara ville flytta ändå! Sen undrar jag hur länge ni var tillsammans de förra gångerna ni var tillsammans och om du kommer fortsätta skriva om träning i framtiden Cilla? Massa kramar❤️❤️

Svar: hej, tack för din fråga.
Nej dom trivs bara väldigt bra här efter att dom vart här på några gånger.

Jadu, vi var så små då så kan inte påstå att det var något seriöst. Men vi var väl "tillsammans" nån vecka då haha.

Självklart kommer jag de så fort mina rutiner med skola osv kommer tillbaka. Massa kramar till dig ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

- Vicing och hans familj har flyttat hit tillsammans för att det ville bo här.

- Dom bor i hyres lägenhet men ska inom kort flytta till ett nytt då detta kontrakt inte höll så länge.

- jag och vicing bodde på hotell här nere för att vi tyckte de verkade som en mysig grej att göra bara vi två.

- vi bodde även på hotell uppe i bergen då det tar ca 2 timmar upp dit och vicings familj kände för att stanna där 2 nätter.

- vicing pluggar distans här och kommer "hem" till Sverige då och då för att hinna med prov osv samt ta studenten i Sverige.

- jag valde att stanna i Sverige ett år till för att min skola inte kan hjälpa mig att plugga distans på samma sätt som vicing. Jag har alltså valt att gå klart skolan innan jag flyttar hemmifrån och nej det är inte bestämt än hur vi gör i framtiden ifall vi fortfarande är ett par. Vi kan lika väl flytta hit som till Sverige.

Undrar ni nå mer? Kommentera så svarar jag i nästa inlägg puss och kram

Likes

Comments

På kvällen gick jag och vicing ner till shoppingcenter, vicing ville bjuda mig på middag och självklart valde jag pizza hehe.

Asså hur söt? Men ja pizzan var sjukt god och efter de gick vi till en bar och tog varsin drink! Men ska jag vara ärlig är det här med att dricka inte riktigt min grej längre. Låter ganska sjuk att säga de när jag bara är 18 men jag har verkligen tröttnat på allt och kopplar bara dricka till spya och koas. Jag har så sjukt mycket roligare utan att dricka.

Såklart var/är det inte slut med presenter från vicing utan han bjöd mig även på lyxig hotell frukost idag och ska bjuda mig ytterligare på en resturang idag. Kan man ha en finare pojkvän ?

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg ner från bergen. Det har vart en jätte mysig helg men också kall, så nu längtar jag ner till stränderna. Idag fyller jag även 18 så de ska väl firas på något sätt!

Ni får hänga me! Om ni undrar något eller vill att jag skriver mer om så kommentera gärna:)

Likes

Comments

Instagram@cillaanderssoon