Hej där!

Jag haft en lugn men rolig helg, som har spenderats på Lärkkulla. Fredagen var en helt vanlig skoldag. När mamma slutade jobbet tog vi en mamma-dotter-dejt på kw, där vi åt och talade mest strunt. Men inget fel på det, vi hade jätteroligt. Under eftermiddagen kom pappa upp till karis med ett spännande paket som kommit hem på posten. (Han trodde först att det var ett reklampaket åt mamma, så han var påväg att slänga bort det .. kiva pappa man har som tänker slänga bort värdefulla saker .. ) Gulligt av honom var det iaf att hämta det till mig.

Senare på kvällen spenderades ett antal timmar åt att fixa, färga, klippa och trassla med mitt hår. Lotte är nog guld värd när det kommer till sådant och vi hade det jätteroligt. Dessutom blev det ju ganska häftigt. Det blev inte en så sen kväll, men det gjorde ingenting.

Gårdagen bestod inte av så mycket. Vaknade sent bara för att det var helg och chillade i pyjamas allt för länge. Spelade lite gitarr och umgicks med klasskompisarna. (Egentligen sov jag bort hela dagen ..) Samma gäller idag, det mest effektiva jag har gjort idag är att ha varit till abc på kaffe och öppnat en chipspåse. (Jepp, min helg har varit lat, men samtigt så skön.) Ligger även för stunden i min säng och funderar på att äta någonting, men då måste jag ju stiga upp.

Annars då? Jag väntar på morgondagen då skolan kör igång igen. Man blir så trög av att vara ledig + att det alltid är lika roligt att starta veckan med bändlektioner. Senare ikväll borde säkert en hög klasskompisar komma tillbaka till internatet. Kul det med, när det blivit så tyst här nu under helgen.

Hejjs så länge // Cecci
Här får ni en bild på mitt nya hår och dessutom en liten matbild från kw.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Ligger för stunden i min säng på Lärkkulla och tar en liten tankeställare för mig själv. Funderar mycket på hur allt blev som det blev och hur man egentligen hamnade där man är. Otroligt hur filosofisk man kan bli av att betala ett par räkningar.

Men tillbaka till min fundering. På någon vecka, någon månad, några år kan så mycket hända i ens liv. Jag menar, titta bakåt och se vart du plötsligt själv har hamnat. Jag trodde t.ex. aldrig själv att jag efter gymnasiet skulle studera på Lärkkulla och är nu här på mitt andra år. Hur många människor har jag ens kontakt med från gamla tider? Tillräckligt, för att jag ska vara nöjd (man sparar ju endast de som är värda att spara). På senaste tiden känns det som mitt liv har vänt på vissa plan helt och hållet. Men inget av det till något speciellt negativt. Klart att det finns stunder av sorgsenhet, men de vägs ändå upp av alla de minnesvärda och glada stunder jag har fått och fortfarande får från de i min närhet. Känner även att jag vågar lita på mig själv igen efter en lång stunds pausande och klarar mig på egen hand och kan verkligen stå på mina egna ben.

Jag märker nu att det här inlägget blev småflummigt, men tror att de som känner mig ordentligt nog kanske förstår mer än vad jag behöver berätta. (Och vem behöver egentligen förstå?)

Förövrigt då? Skolan funkar som det ska, allt rullar på precis som alltid. Jag ska väl själv ta och läsa igenom teoriboken då vi har prov i veckan. Ska väl annars inte göra så mycket, bara ta det lugnt och förbereda morgondagen.

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments

Halloj!

Mitt liv går för stunden mest ut på att spela gitarr och softa runt med mina vänner. Härom kvällen var jag över hos Emppu och hade myskväll. Det slutade med att vi talade en massa gamla minnen och tänkte tillbaka på allt möjligt som vi gjort tillsammans. Blev där och sov, följande morgon hade hon fixat kaffe och american panncakes åt oss som morgonmål. Det är en söt tjej hon där.

Igår var jag i karis och spelade cluedo, första gången jag provade på det och satt hela tiden och frågade dumma frågor om varför vi ens spelar det, iom att jag inte fattade någonting. Vi kollade också med Lotte igenom alla gamla videon som vi lyckats filmat under våra år som kompisar.

Det blir antagligen en lugn kväll ikväll, men det gör ingenting. Har ändå bara suttit och spelat gitarr idag.

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments

Halloj!

Har haft ett par tröga dagar, men har ändå haft rätt kul. På lördagen chillade jag med Lotte och Alexis och vi var via Kotipizza för att käka och på kvällen satt vi och skrev musik ihop. En hemskt trevlig kväll med mycket skratt. Det var nästan en för perfekt dag för att det skulle vara sant.

Igår var jag via ekenäs på kaffe med kära Emppu och bebbii. Riktigt mysigt det också, träffade även senare en klasskompis som kommit tillbaka till Karis lite tidigare än resten. Härligt att träffa nån från klassen då det har känts som om jullovet aldrig tar slut. Träffade också på Lotte av en slump igårkväll. Konstigt hur man mitt i allt bara hittat folk eller de dyker upp framför en.

Annars då? Ska snart föra bilen tillbaka till pappa (stackarn är helt utan bil nuförtiden) och blir väl kanske hemma och kollar på ishockeyn. Känner att man inte kan missa den när det en gång är igång. Kvällens exakta planer vet jag inte än, men något händer det väl kanske.

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments

Halloj, julafton är här och jag har som alla andra år varit på julgröt hos mommo och morfar, varit via julkyrkan och sitter nu hemma på soffan i hård matkoma. Om en stund blir det kaffe och efter det kommer väl jultomten på besök.

Det är skönt att få ha hela familjen och alla mor-och farföräldrar samlade framför granen. Allt blir så nostalgiskt, så som det alltid har varit. Min tid före julen har varit jättetråkig utan julstämning över huvudtaget, men på närmare dagar har julkänslan smygit på.

Vad som händer de inkommande dagarna vet jag inte, bara att jag antagligen kommer ligga i matkoma under hela helgen!

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments

Halloj!

Den närmaste tiden har allt fokuserats på Stagenight. Och igår var det vår kväll! Klockan 4 startade vi från Karis mot Karelia och soundcheckade där kvart före 5. När vi var klara gick vi till Myway på en avstressande kaffe. Vid 7 var det showtime!

Vi gick upp på scenen för att först dra Oblivion av Bastille, en lite lugnare låt, för att det nu alltid är bra att börja lugnt och avsluta hårt. Efter det drog vi The Offsprings- The kids aren't alright och Skidrow-Youth gone wild. Bändet rockade loss, allt gick jättebra, publiken älskade oss och till sist visste man inte längre vad man skulle göra för att hela stunden var så perfekt.

Adrenalinet flödade iaf hos mig och efteråt drog vi en stor gruppkram för att.vi helt enkelt var så sjukt tajta. Eftersom mamma hade dragit med sig halva släkten, så fick jag även ett fint bemötande av dem. Mamma hade köpt en muminmugg åt mig, av mommo fick jag en liten skumppa och kottbakelser. Söta mommo som vet precis hur man gör lilla Cecci glad. Pojkvännen var väldigt stolt, speciellt när jag råkade dra en låt (råkade .. var nog helt på flit men .. ) av ett av hans "favoritbänd".

Annars då, inte så mycket extra, kommer ha bändlektion från halv 9-10 ikväll och efter det blir jag säkert ännu en natt i Karis.

Hejjs så länge // Cecci
Och här får ni ännu en fin bild på oss tre Lärkkulla studeranden som uppträdde på gårdagens stagenight!

Likes

Comments

Halloj!

Har haft ett par trevliga dagar i skolan som mest har gått ut på en massa övningar och liknande. Igår var vi ett stort gäng till Serendi för att det var Beer-pong turnering och i eftermiddas hade vi Halloweengig i bibban. Allt gick jättebra och vårt bänd kan vara riktigt nöjda över våra prestationer. Dessutom hade flera av oss klätt ut oss till någonting och jag gick omkring som glamrockare. Såg riktigt coolt ut, men man kände sig ganska ful när peruken var så fake som den bara kunde.

Sedan dess har vi inte gjort så mycket, bara chillat och spelat lite med Lotte och Elin. Och övat och övat och övat lite. Vad vi mer gör ikväll vet jag inte, men antagligen något kiva.

Annars då? Ingenting extra, det firas väl lite mer halloween i helgen men vet inget mera.

Hejjs så länge // Cecci
Och lite bilder från dagen.

Likes

Comments

Halloj!

Helgen har varit riktigt trevlig och jag har äntligen fått min nya telefon, så nu får man tag på mig igen. Känns konstigt!

På fredagen hade vi vår keikka på Club18 och där presterade vi alla riktigt bra. Var även nöjd för min egen del. Igår hade jag en jätterolig kväll ute med kompisarna och med tanke på att klockan har ändrats, så känns det skönt med en timme extra! Idag har och Adam inte gjort så mycket. Vi gick till Myway på en kaffe och slöar nu hemma hos Adams.

Annars då? Ser ut som en vanlig skoldag imorgon, förutom att jag ska till tandläkaren. Typiskt!

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments

Hallojj!

Lärkkulla tar upp all den tid jag har och med en skrot-telefon som min, blir det inget bloggande när den buggar så fruktansvärt hårt. Men snart är min nya telefon här och då kan jag leva ett normalt liv igen! Alla mina nära och kära börjar med tiden bli sura på att inte få tag på mig när den alltid är död, så det är väl på tiden att uppdatera sig lite igen.

Livet på Lärkkulla är bra, men stressigt som alltid. Idag har min dag innehållit gehör, gitarrlektion, sångworkshop och en hel del funderande på mina stagenight-låtar. Den kvällen närmar sig farligt snabbt och det är dags att tänka lite i förväg innan även det blir ett stressmoment. För övrigt har vi övat hårt inför Club 18- keikkan som vi har nu i fredag kl 21.00 framåt. SÅ har ni ingenting för er så kan alla gärna titta förbi. Det bjuds ju såklart på mysig och häftig musik!

Annars då? Höstlovet var jätteskönt. Jag fick catcha upp med många vänner och fick extra mycket tid med Adam, skönt det när vi annars alltid är ifrån varandra på veckorna. Vi var på olika spelningar på Santa Fé, där jag också träffade några klasskompisar. Kul det! Till Esbo hann jag med ett par nära vänner, även med lite bowling med ett par andra. Och kan ni tro det .. jag vann!? Oförståerligt men sant!

Men nu ska jag fortsätta kolla efter stagenight-låtar och öva hårt innan det blir för sent och jag blir lat.


Hejjs så länge // Cecci 

Endast för att jag bloggar på datorn så får ni en gammal bild, då jag inte har några nya överförda! :D

Likes

Comments

Goddag folket! En ny måndag är här igen och den här veckan kommer att fokuseras på stagenight, som sker i torsdag på Karelia. Jag kom alldeles just till skolan och har redan fått en månadsdos av musik på ca 10 minuter. Tur så är det lunch snart :).

Helgen min var trevlig och jag fick träffa en hel del härliga människor. Allt från klasskompisar, till släktingar och till riktigt närmaste polarna. Gårdagen var litet sämre, men jag bestämde mig för att stanna hemma hos föräldrarna istället för att åka iväg till Karis. Jag tror jag hade det mycket lugnare på det viset.

Vad händer idag då? Jag har inga riktiga lektioner, men efter lunch kommer allt fokuseras på stagenight som sagt. Hur min kväll ser ut vet jag inte, men det märker man väl när den närmar sig.

Hejjs så länge // Cecci

Likes

Comments