Det känns som att det mesta är kaos just nu. Jag är sååå trött, allt jag vill göra just nu är typ att sova. Jag har jobbat alldeles för mycket och gjort alldeles för lite roliga saker. På fredag jobbar jag mitt sista pass på donken, som jag längtat. Dä kommer jag iaf få lite mer ledigt.

Jag längtar så mycket till Rhodos nu samtidigt som jag har ångest över att va borta så länge.

Det är så mycket som jag vill skriva men vet inte hur jag ska formulera mig. Det går bara inte.

Dessutom i allt detta kaos har jag bestämt mig för att säga upp min stallplats. Jag kommer inte skaffa storhäst till hösten. Jag känner att jag inte kommer hinna. Förra året var galet stressigt med skola, jobb och häst och jag tror inte att jag kommer orka det igen. Det känns så jobbigt för jag vill verkligen ha häst. Hästar är typ det enda jag tycker är kul och att "behöva" välja bort det suger så jävla hårt. Blir ledsen bara jag tänker på det.

Men tanken är att efter att jag gått ut skolan så skaffar jag häst igen. Men usch vad jag kommer sakna det under tiden.

Likes

Comments

Så mycket som jag skrattat ikväll har jag inte skrattat på väldigt länge. Jag Emma, emma och Elin hade lite picknick häng. Det var supermysigt. Mycket skitsnack, skratt och sång. Fler sånna här kvällar tack, mindre mygg dock skulle va helt ok.

Likes

Comments

Har fått klagomål om att jag inte bloggar så får väll offra mig och skriva ett inlägg.

Det har hänt ganska mycket sen senast jag skrev här. Jag har varit hästlös en månad nu och konstigt nog är det väldigt skönt. Just nu så saknar jag inte ridningen så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Förhoppningsvis längtar jag tillbaka mer till hösten då det är dags för storhäst.

Jag har även hunnit med att skaffa ett nytt jobb. I onsdags jobbade jag mitt första pass på Järna hemtjänst och samma dag sa jag upp mig från donken. Jag kommer få jobba lite dubbelt nu i en månad men cash is king. Jag trivs bra på det nya stället och har snabbt kommit in i gänget, alla är verkligen supertrevliga. Det är mycket rutiner som jag måste lära mig men det får ta sin lilla tid. Jag har verkligen tröttnat på donken helt nu så det ska bli galet skönt att komma där ifrån. Jag kommer såklart sakna alla som jobbar där men jag tror ändå att jag kommer ha hundra gånger roligare på nya jobbet.

Jag har även hängt en hel del med mina vänner vilket är superkul. Jag har aldrig riktigt haft tid med det förut när jag haft häst. Det var någon dag som jag kände mig helt utmattat för att jag träffat mina vänner så mycket, inte på ett dåligt sätt dock.

Likes

Comments

​Jag förstår mig inte på folk som frågar om och om igen hur jag känner för att lämna bort Zeus. Är inte det jävligt uppenbart?? Klart som fan att jag tycker att det är jättejobbigt och det blir inte bättre av att alla frågar mig fem gånger om dagen heller. Jag orkar knappt vara på stallet när det är andra där för alla frågar så himla mycket om Zeus och om jag kollar på nya hästar. Bara idag var det tre stycken som frågade hur jag kände och alla dom tre har frågat innan? Samtidigt vill jag inte vara otrevlig men det känns som att man borde förstå att det redan är jobbigt som det är... 

Likes

Comments

Hej hallå! Nu har jag inte bloggat på hur länge som helst meeen jag har verkligen haft fullt upp med allt. Jag kan ju börja med att berätta att Zeus är såld och åker från mig om en månad. Det känns jobbigt såklart men vi har hittat världens bästa familj till honom. Han kommer dessutom stå väldigt nära, i tveta så jag kommer alltid att kunna hälsa på honom när jag vill. Idag ska jag faktiskt åka och provrida en storhäst. Jag hade ju tänkt att vänta med att skaffa häst till efter sommaren men den här hästen står i princip i stallet brevid och uppfyllde många av mina kriterier. Jag har ju inte så mycket att förlora på det förutom min hästfria sommar. Men helt seriöst är jag hellre med häst än utan.

Jag har jobbat en hel del, festat och hängt med vänner. I skolan har vi haft väldigt mycket och det lär ju bara bli mer. Det är ganska lugnt nu tack och lov. Längtar verkligen till sommarlov! <3

Jag har dåligt med vanliga bilder, parteybilder kan ni få se om ni vill :p

Likes

Comments

Hahah det är som vanligt, jag har inget att skriva om. Eller det har jag visst men kan inte riktigt dela med mig av det. Alltid rullar på ganska bra, till och med skolan för tillfället. Hoppas det håller i sig. Zeus har däremot tappat 2 skor så har inte kunnat rida men hovslagaren kommer på torsdag. Det är den där jävla leran som drar av skorna. Zeus tappar ju aldrig skor och nu har han tappat två liksom.

Jag och brudarna har äntligen bokat resa till Rhodos i två veckor. Hur jäkla grymt, kul, bra, bäst kommer inte de bli?!!?! Jag är hur taggad som helst. Jag kommer dock missa 10 dagar i skolan men vad gör de om hundra år. Vi kommer vara ganska många som åker tror jag. Jag kommer iaf få bo med Elin och Lindell och det är ju asnice, det kan inte blir mycket bättre.


Likes

Comments

Här får ni lite bilder från senaste helgen och veckan som gått. Imorgon är det äntligen fredag och jag är ledig hela helgen, bortsett från morgonfodringen på söndag.


Likes

Comments

Min helg är inte speciellt spännande, jobbar 11-20 fredag, lördag och söndag. Jag har precis kommit hem från dagens pass. Det gick helt okej att jobba, folk var inte dumma i huvudet som dom brukar vara haha. Jag tycker verkligen om mina kollegor, vi har alltid väldigt roligt tillsammans när vi jobbar. Att jobba på Donken är ju inte det roligaste som finns men dom jag jobbar med lättar upp stämningen en hel del.

Igår fick jag äntligen träffa mina efterlängtade LEL-brudar. Det var sååå länge sen det bara va vi som träffades. Det behövdes kan jag säga. Precis som Elin skrev på sin blogg, även fast vi träffas 1 gång per år typ så pratar vi med varandra som om det var igår. Förhoppningsvis dröjer det inte sååå länge igen innan vi träffas. Jag är så glad över att jag har så fina och äkta vänner och då menar jag alla mina vänner som jag umgås med. Ni är verkligen bäst, och jag uppskattar er så mycket!Hahah alltså näst sista bilden...

Likes

Comments

Jag är heeeelt slut efter helgen. I fredags gick vi först på bio och efter det åkte vi och träffa några kompisar. Filmen var helt okej, jag hade nog lite högre förväntningar men den var absolut inte dålig heller. Värd att se iaf! Tror jag var hemma runt 3? På lördan jobbade jag först 11-16 och sen åkte vi på fest i Mariefred. Kom hem halv åtta på morgonen.

Jag har iaf sovit hela söndagen förutom när jag åkte till stallet. Somnade klockan åtta igen och sov hela natten fram till halv nio och jag känner mig fortfarande helt slut. Skulle säkert kunna sova några timmar till haha.
Likes

Comments