Idag tänkte jag ta upp något som har stört mig otroligt mycket det sista året. Som sagt har jag en systerdotter på fyra år, min syster blev gravid med henne när hon var 22 och hade bara varit med sin pojkvän ca 6 månader. Hon hade inget jobb, bodde hos våra föräldrar och älskade att festa. Släkten blev glada och tyckte att de var jätteroligt att hon blev gravid. Jag som snart 25 åring och varit förlovad snart 2 år och ska gifta mig om 6 månader däremot är ju helgalet att jag vill bli gravid nu hösten 2016, efter gifter målet. Jag jobbar och Erik går en universitets utbildning (syrrans pojkvän har inte läst upp gymnasiet) men de flesta i släkten tycker vi ska vänta minst 5 år innan vi skaffar barn helst 10 år. Jag blir så jävla trött på att höra detta, jag har velat ha egna barn sedan jag var 12 år gammal. Har vetat sedan dess att jag vill ha första senast vid 25. Vill gärna ha 3 barn, så att få första vid 35 hur fan tänker man då? Var skönt att få ur mig detta. Kanske bara är löjlig som tänker så men blir så arg att hela tiden bli stoppad att skaffa barn. Erik vill också ha 3 barn och han är nervös men längtar tills vi får barn.

XOXO Cicci

Likes

Comments

Jag har köpt min klänning nu och det gör verkligen att jag känner att planeringen är i gång på riktigt. Så nu ska vi som nästa stora projekt kolla kläder till Erik. Har bokat kyrka, festlokal och tittat på tärn klänningar. Imorgon ska jag boka in datum för att titta på klänning till min brudnäbb (systerdotter) T. Så får hoppas syrran och T kan så snart som möjligt.

Blir ett kort första inlägg på denna blogg. Nu de första månaderna blir det mest Bröllopsplanering. Men också lite annat.

XOXO Cicci

Likes

Comments