Okej, jag hade lovat mig själv att aldrig börja blogga igen efter ett flertal misslyckade försök men det går ju som det går när man har en... "Speciell" vän som Hanna. Så här är jag och det här kommer väl att gå som det kommer gå. Ja jag vet jag är väldigt positiv, det var ju en grej som ni fått reda på nu, vilken bra start va?

Så jag är en kreativ person som inte är allmänbildad precis men som ändå vet "logic things" som vad 1 + 1 blir. När jag säger att jag är kreativ så menar jag att jag gillar allt från att sy till att laga mat, från att skriva till att sjunga. Musik speciellt har varit en stor del av mitt liv ända från start så att jag brukar spontant sjunga, dansa och trumma på grejer är inte ovanligt. Om man ska kunna se mitt riktiga jag så måste man ha känt mig ett litet tag i alla fall, eftersom att jag suger på att socialisera och kan vara blyg. När jag väl försöker så pratar jag för mycket istället och alla blir obekväma så ja.

Att träna och vara ute och utforska världen är också en av de bästa sakerna som finns att göra. Springa och träna i ett annat land så som Spanien är, mmm, helt perfekt. Jag hatade havet upp till ungefär en månad sen men ända sedan jag snorklade i havet i Cypern med Hanna så överlever jag ändå nu. Dyka skulle jag fortfarande göra över mina döda kropp, btw. Jag kan dock vara spontan ibland, oftast om min hjärna tar en power-nap där uppe.

Nämen det var väl allt för nu tror jag. Jo, jag har också en katt fast just nu är han lite mer som en köttbulle än en katt då men ja, hoppas några faktiskt kommer läsa här och gå in på vår kanal.

Ha det najs och drick en frappe (frappe is love, frappe is life)!

Likes

Comments

Hallå där :3

Jag tänkte liksom att ni kanske skulle vilja lära känna mig lite men vem fan är jag egentligen? Jo det första som man kan säga att jag är är väll att jag är väldigt glad :D Jag är jäkligt konstig och ganska rolig antar jag. Jag gillar att dansa, kolla på filmer/serier, vara med vänner, redigera videos (och spela in såklart) och så gillar jag att lyssna på musik. Fan vad tråkig detta inlägget är men jag lovar att det här är bara introduktionen.

Jag har 2 katter som heter Luna och Smulan, as söta katter, som är ganska gulliga ändå ;) Jag är nog mer en kattmänniska än en hundmänniska men har aldrig haft en hund så det kan också vara därför. Jag ÄLSKAR alpackor och mat!

Vette fan vad jag ska skriva mer så nu kanske ni vet lite om mig och Saga kommer såklart, förhoppningsvis, lägga ut en snart så hörs vi! Ha'de! :3 /Hanna aka alpackan

Be te dubbelve, checka in våran yt kanal för den är roligare än bloggen :) MEN jag varnar er för de gamla videorna för dom SUGER :D

Likes

Comments