Yeah!!!

Semestern bokad *puss Jan* Två dagar på Kolmården med Lizette o Jenny. Ska bli jättemysigt :) Sen vet vi ju inte hur det blir med Smögen... om det blir att vi åker upp där i år med. Inte pratat med Anders o Kristina om det. Hade ju varit skönt med några dagar där oxå. Och jag skulle inte ha nåt emot att åka till Tina några dagar o bara krama henne lite *sakna*
Tosselilla blir det med de stora ungarna... båda hoppas på sommarjobb, så därför e det lite svårt att planera nån resa med dom.
Vad jag skulle vilja, e att åka iväg en vecka utomlands med Jan till hösten.. när det börjar bli kallt här. Det e min dröm... att få åka på en charterresa :)

I morgon o ev. på onsdag, så ska jag gå på kurs i Arlöv. Lagom intresserad just nu... men aldrig fel att utbilda sig.
Let´s go som vi skulle på med jobbet på torsdag e ändrat till onsdag, men just nu har jag tappat sugen lite. Blir stressigt som tusan o jag e inte på humör för att stressa. Så det lutar just nu mot att jag inte följer med... har på mig tills i morgon att bestämma mig. Eller rättare sagt.. sagt åt Jan att han får bestämma. Ska han med, så kan jag åka med honom o då blir det mindre stressigt.

Nej, snart dags för sängen.

Gillar