Vilken veckodag? och barnfritt

Ja.. vad är det för dag idag.. känns som fredag men är visst  bara torsdag. För mig är det bara dag.. dag ut och dag in.. Noll koll.

Ikväll är jag barnfri.. samma sak hela helgen..barnfri.. minns inte när jag var det sist. Töserna ska hem till Lizette i morgon och kommer hem på söndag. Och ikväll är dom på bio och ska strax se Hunger games. Dom skulle sett den med Lizette.. men SF har inte öppet i helgen, så därför ser dom den i kväll.

Jaha.. vad ska jag göra en barnledig helg? Nada.. bäddar nog ner mig i soffan och kollar tv.

Asså.. jag måste klippa mig.. blir tokig på mitt hår.. men vill inte gå till nån frisör så länge jag har sånt eksem i hårbotten.. Jessica och Jenny har varit på Dollarstore i kväll och köpt mjällschampo..  det lindrar eksemet iaf. Och när frillan är fixad så ska håret färgas.. köpt fin hårfärg. Typ mittemellan vad jag brukar ha.

Jag har också varit på Dollarstore idag..  Köpte typ ingenting.. kostade mig 250 kr., Ok.. smink, kattmat, lunchlådor och lite annat blev det.. svårt att säga om det var billigt eller dyrt. Och så fick jag köa i ca 40 min innan jag kom in.. som på Ullared.Och samma priser. (Fan, nu har jag ju ingen anledning att åka till Ullared igen).

Om en kort stund går jag och lägger mig.. Vaknade kl 4 så jag är rätt trött nu. Kaminen brinner bra, så ingen kommer frysa i natt. Tvättar lite nu.. så hoppas det duger åt Jenny.. hon brukar komma i sista stund med vad hon behöver ha tvättat, Natti.

Gillar