Vicken lördag..

Sovit urkasst i natt... när jag väl sovit, så har jag snarkat och när jag inte sovit så har jag hostat. Vaknade vid 8, kunde inte somna om... 9 gick jag upp. Det blev inget kaffe, för vi hade inget socker. Sen började magen bråka... jippie, magsjuk - igen! Men.. jag var tvungen att åka till Trelleborg och handla. Jessica låg utslagen med enorm värk i tandköttet, så hon kunde inte åka, och såklart att jag inte kunde skicka Jenny själv. Så.. jag åkte 11.42.. ut till Maxi, handlade det viktigaste, in på apoteket och köpte Corsodyl till Jessica.. och tog bussen hem 14.10. Hade tänkt äta nåt i stan, eftersom jag inte ätit sen lunch igår, men hade för ont i magen. Och min ryggsäck + kassar var såååå tunga att jag knappt orkade bära dem. Jenny fick möta mig vid bussen här hemma och hjälpa mig bära.
Nu är jag helt slut.. har dock ätit en macka. Nu ska jag lägga mig och försöka sova en timme och hoppas på att må bättre sen.

Nåt positivt i alla fall... tror smaklökarna börjar funka så smått.. Jag tyckte mig kunna smaka lite av en chokladbit innan.. Hoppas det fortsätter så, för i morgon tänkte jag laga mumsig middag.. kotletter, potatis, gräddsås, gelé och smördeg. I kväll blir det spagetti och köttfärssås med vitlöksbröd.

Nu ska jag tända brasan, vi fryser alla.. och töserna ska bära in lite mer ved sen.

  • 47 visningar

Gillar