Veckan är slut..

I alla fall nästan. Har varit en rörig vecka och jag är helt slut. Idag har jag inte orkat göra nåt mer än att vila. En vecka kvar, sen är det semester. Har erbjudit mig att jobba första veckan på min semester, men det ser inte ut att behövas. Nu är ju Jessica där och kan uppdatera Jörgen när han kommer tillbaka. Sen återstår att se om det blir förlängt för hennes del.
Hon verkar iaf trivas och gör ett bra jobb. Lär sig snabbt och har nästan koll på allt. Det sista ska jag lära henne nu i veckan.
Dock har hon fått problem med att ena foten svullnar och en bit upp på vaden. Men blir bättre när hon lindar foten och ska testa med stödstrumpor. Ovant att gå så mycket och i skyddsskor.

Jag såg en bra film härom kvällen..

Så bra att jag vill se den igen redan. Massor av bra musik - finns som spellista på Spotify 👍🏼 Kanske ser den igen i morgon med Jenny, för hon har inte sett den än.

Nu ska jag snart lägga mig, ska bara äta en macka först. I morgon har vi (jag) tvättstugan och så ska det fixas mat/matlådor. Sugen på pasta med ädelost, men nog nåt jag får ha en annan dag.

  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer